24130
11:17 17.102019

На Рівненщину ужгородські футболісти вирушають за перемогою

Спорт 2130

У рамках 16-го туру Другої ліги України з футболу рівненський «Верес» у Млинові прийматиме ФК «Ужгород».

Перед народним клубом з Рівного поставлені чіткі завдання на сезон 2019/2020 років – підвищення у класі і крапка. І поки у «Вереса» усе йде за планом. Команда дислокується на третій позиції у турнірній таблиці і всього на чотири залікові пункти відстає від лідера – тернопільської «Ниви». В останніх трьох поєдинках рівненські футболісти набрали максимум очок, розгромивши «Поділля» 5:0 та мінімально здолавши «Чайку» й вінницьку «Ниву». Налаштований «Верес» виключно на перемогу і в матчу з «Ужгородом», який відбудеться на стадіоні Млинова у суботу о 15:00.

Хоч у закарпатців за підсумками сезону плани не настільки амбітні, як у суперника, підопічні Василя Варги на Рівненщину їдуть теж за результатом-максимум. Більше того, «Ужгороду» потрібно реабілітуватись перед вболівальниками за найбільшу поразку, яка була характерна минулому туру в Хмельницькому. Нагадаємо, «Ужгород» у меншості пропустив від «Поділля» три сухі голи.

До Млинова «Ужгород» вирушить у п’ятницю і при нагоді проведе виїзне тренування. У цьому матчі не зіграє Юрій Дрозд, який отримав вилучення у попередньому турі. Під питанням виступ ще двох оборонців: Стефана Федака та Олександра Ковчара, повідомляє Прес-служба ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах