24164
15:51 18.102019

В Ужгороді зявився новий спортивний майданчик

Спорт 1497

У Класичній гімназії в Ужгороді сьогодні відкрили новий спортивний майданчик із штучним покриттям, на його будівництво пішло майже 1,5 мільйона гривень, 50% – із міського бюджету.

Відтепер гімназисти – а це 887 учнів 5-11 класів – зможуть приділяти більше часу на заняття спортом, зміцнювати здоров’я.

На урочистому відкритті майданчика присутніх вітали представники міської та обласної влади. Зазначалося, що за останні 4 роки сучасні спортивні майданчики було облаштовано в ужгородських школах №5,8,19, зараз проводяться роботи зі встановлення таких майданчиків у ЗОШ №2, 12-15 та НВК «Гармонія».

Директор Ужгородської класичної гімназії Сергій Роман сказав, зокрема: «За кілька останніх років наша гімназія отримала багато великих подарунків: відремонтований фасад, нові високоякісні вікна, недавно замінили всі двері. Буквально декілька тижнів тому розпочався капітальний ремонт нашого басейну, і сьогодні ми отримуємо таке прекрасне футбольне поле. Тішить, що міська влада дбає про перспективи розвитку Ужгорода та його мешканців, за що від мене особисто, а також педагогічного, батьківського та учнівського колективів – велике спасибі!».

Довідково. Спортивні майданчики зі штучним покриттям встановлюють у рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах