24217
12:59 21.102019

Вища ліга Закарпаття з футболу: огляд матчів 22-го туру

Спорт 1853

У суботу та неділю, 19–20 жовтня, відбулися ігри 22-го туру Вищої ліги області з футболу.

«Поляна» – «Севлюш» (Виноградів) – 3:3

Голи: Олександр Міклош 13, Богдан Павлич 45, Степан Стегура 82 – Михайло Реплюк 27, Максим Минайленко 43, Юрій Чонка 52.

Видовищна, бойова гра, у якій обидві команди демонстрували характер і бажання досягти результату. Спочатку господарі, а потім і гості виходили вперед, та суперники наздоганяли один одного. І зрештою, у кінці зустрічі полянці встановили остаточний паритет, забезпечили собі нічию й стали єдиною командою, яка в очних зустрічах переграла чемпіона за сумою всіх матчів.

 «Бужора» (Іршава) – «Витязь» (Концово) – 0:2

Голи: Руслан Соскида 18 (пен.), 23.

Гості переважали суперника й забезпечили собі потрібний результат уже до середини першого тайму. Спочатку реалізували пенальті, а потім і відзначилися з гри.

 «Карпати» (Рахів) – «Середнє» – 2:1

Голи: Юрій Яремчук 26 (пен.), Василь Терпак 94 (пен.) – Микола Джанда 69.

Остання гра для команд видалася безкомпромісною та інтригувальною. Попри відсутність турнірної мотивації, середнянці дали господарям справжній бій. У результаті «Карпати» змогли вирвати перемогу лише в самісінькому кінці матчу, у компенсований арбітром час.

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Вільхівці» – 0:1

Гол: Олександр Грицькевич 2.

Коректна гра, без попереджень і вилучень. Гості забили швидкий гол після подачі кутового, а далі до перерви невелика перевага спостерігалася в мукачівців, та без особливих моментів. У другому таймі господарі прагнули відігратися, та у воротах дива творив Віталій Гринишин. Зокрема, на третій компенсованій хвилині чудовим сейвом відвів серйозну загрозу після удару Івана Станковича. Самі ж «Вільхівці» теж непогано контратакували. Утім, рахунок до кінця зустрічі так і не змінився.

Передостанній тур відзначився безкомпромісністю та кращою реалізацією моментів у гостей: останні перемогли в двох матчах при одній нічиїй та поразці. Результативність – 3,0. У заключних матчах сезону спостерігатиметься велика інтрига в суперництві за третє місце, повідомляє ФФЗ.

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах