24363
16:58 30.102019

В Ужгороді триває чемпіонат України з кросу. ФОТО

Спорт 2132

Сьогодні в Ужгороді відбулося відкриття чемпіонату України з кросу.

Змагання такого рівня з цього виду спорту проводиться в нашому місті вперше з часів незалежності України, участь беруть понад 450 учасників – дорослих та юніорів, із них понад десяток учасників бойових дій на сході України, які регулярно долучаються до легкоатлетичних змагань.

Під час відкриття змагань Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул наголосив: «Нарешті велика легка атлетика повертається на Закарпаття, для нас це стратегічно важливий регіон. Украй важливо, що тут розбудовується спортивна інфраструктура, дякуємо за це міській та обласній владі, дякую колегам із обласної федерації, всім причетним до того, щоб цей чемпіонат відбувся і саме на трасі, яка відповідає всім європейським стандартам. Бачу, що поруч із трасою – красень-стадіон, ми вже говорили з керівництвом обласної Федерації про стратегію, що тут проводити. Планів багато».

Змагання триватимуть і завтра, вони проходять за підтримки міністерства культури, молоді та спорту України, Федерації легкої атлетики, Закарпатської ОДА, Ужгородської міської ради, Федерації легкої атлетики Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах