24669
12:31 15.112019

«Минай» переміг 9-ту команду чемпіонату Словаччини

Спорт 2194

У Міхаловце, що в 40 км від Ужгорода, закарпатський клуб переміг місцевий «Земплін» з рахунком 2:0. У другому таймі відзначилися молоді гравці – спочатку Олексій Шпак, а потім Олександр Глагола.

«Минай» грав експериментальним складом – можливість пограти отримали ті гравці, які не мали багато ігрової практики у матчах Першої ліги. Тим не менше, «минайці» навіть у такому складі демонстрували непоганий футбол.

На в’язкому полі тренерський штаб «Минаю» вирішив побудувати гру від оборони та у розрахунку на швидкі атаки – позиційний футбол в таких умовах будувати було важкувато.

І це принесло результат. У другому таймі півзахисники закарпатців робили чіткі передачі за спини словацьким захисникам і це виводило форвардів практично «1 в 1». Так, на 55-ій хвилині такий момент реалізував Олексій Шпак після передачі Антона Кічи, а на 72-ій Олександр Глагола заробив пенальті. Він же заробив, він же його і реалізував.

У такий спосіб «Минай» ще не раз турбував ворота господарів, проте більше забити не вдалося. Були моменти і у «Земпліна», проте закарпатці зуміли дуже непогано відпрацювати в обороні. Між іншим, другий поспіль матч, який наші хлопці відіграли на нуль. У воротах себе непогано проявив Андрій Черепко, який зберігав ворота «сухими» 75 хвилин, а пізніше його замінив Артем Кулініч.

Загалом цей матч дав чимало корисної інформації для тренерського штабу. Зокрема, була можливість варіювати ігрові схеми. Так, у першому таймі «Минай» грав за схемою 4-2-3-1, у другому – 4-3-3. Також була можливість перевірити стан та можливості практично всіх гравців нашої команди, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини