24802
15:49 23.112019

Змагання граційних та гнучких: першість з художньої гімнастики в Мукачеві. ФОТО

Спорт 8237

23 листопада, у Мукачеві на СОК ДЮСШ, пройшла відкрита першість з художньої гімнастики. Юні спортсменки приїхали на змагання під назвою ” Мукачівська зіронька” з різних міст України: Києва, Вінниці, Хмельницького, Житомира, Львова, Ужгорода, Перечина та Миколаєва.

В яскравих гімнастичних костюмах атлетки змагалися за звання найкращої з 8 ранку. На килим виходили з різною програмою та передметами для виступу: м’ячі, булави, стрічки та халахупи.

Щодо вікової категорії, то у змаганнях брали участь дівчата починаючи з 2004 року до 2015. Ідеальні виступи та сльози через невдачі, змагальний день підійшов до свого логічного завершення – нагородження. Відтак в різних вікових категоріях і залежно від форми виступу дівчат нагороди грамотами, медалями та цінними подарунками.

Художня гімнастика, один з найкрасивіших видів спорту. Та такі змагання – це вже результат, тої великої праці, яку проробили спортсменки з тренерами. Витонченість рухів та неймовірна гнучкість, таким був змагальний день ” Мукачівська зіронька”.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах