24878
12:45 26.112019

Відбулися півфінальні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття

Спорт 2229

За путівки до фіналу команди змагалися на стадіоні спорткомплексу «Карпати» (Хуст).

«Руське Поле» – «Дружба» (Дубрівка) – 1:4

Голи: Олександр Поп 10 (а.г.), Роман Бобир 34, 54, Віталій Подлевський 65, Юрій Глеба 86.

300 глядачів стали свідками «веселого» матчу. Зокрема, у поєдинку було показано 8 попереджень (по 4 в кожній команді); крім того, на 24 хв. за позбавлення суперника очевидної гольової можливості був вилучений Василь Юришин («Руське Поле»), а на 81 хв. за другий «гірчичник» – Юрій Саварин («Дружба»). А ще, як свідчить запис у протоколі матчу, «зі слів тренера ФК «Руське Поле» Поповича М.І. на участь у грі гравців під № 99 Бобир Роман Валентинович та № 6 Ковач Василь Іванович буде подано протест». Загалом двобій видався результативним, а кращу реалізацію в ньому (особливо в другому таймі) продемонстрували футболісти з Дубрівки.

«Брустури» (Лопухів) – «Зірка» (Лінці) – 0:1

Гол: Анатолій Гаврилешко 25.

Цікава й напружена гра, у якій нічия, мабуть, була б закономірним підсумком. Кожен із учасників заслуговував пройти далі. Та все ж усередині першого тайму команда з Лінців забила гол. Він виявився в зустрічі єдиним…

Отже, другим фіналістом Ліги чемпіонів Закарпаття стане «Зірка». Що ж до першого, то в разі подання протесту командою з «Руського Поля» відбудеться розгляд питання по суті. Тоді й приймуть остаточне рішення, повідомляє ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах