24881
13:26 26.112019

Ужгородські «Карпати» двічі обіграли ГК «СумДУ»

Спорт 2055

У рамках 4-го туру Вищої ліги України з гандболу серед чоловічих команд «Карпати» (Ужгород) гостювали у Сумах, де зустрілися із місцевим ГК «СумДУ».

Команди по-різному провели стартовий відрізок чемпіонату: якщо «карпатівці» у шести іграх зуміли вибороти чотири перемоги, то суперник за аналогічну кількість матчів здобув усього одну звитягу. У протистояннях із «СумДУ» ужгородці прагнули взяти максимум очок, однак зробити це було не так просто. Господарі майданчика, попри статус аутсайдера Вищої ліги, зуміли скласти серйозну конкуренцію претенденту на нагороди.

Перший поєдинок між сумчанами та ужгородцями завершився перемогою останніх. Попри те, що на момент фінальної сирени перевага гостей сягнула десяти м’ячів (29:39), легким цей поєдинок для нашої команди не назвеш. Три чверті зустрічі проходили за доволі рівної гри. Більшість ігрового часу попереду були «карпатівці», однак їхня перевага була незначною. І тільки у завершальній 15-хвилинці колектив Віталія Уманця зумів відірватися на комфортну відстань і гарантувати собі позитивний результат.

У повторному матчі ужгородцям удалося підтвердити реноме фаворита, однак, знову-таки, зробити це було непросто. У першій половині зустрічі сумчани демонстрували хороший рівень гри і були попереду – 15:13. Після перепочинку господарі дещо збавили оберти, чим уміло скористалися гості. «Карпатівці» відчутно додали в нападі й зуміли не тільки вирівняти становище, а й вийти вперед. У підсумку «Карпати» здобули вольову перемогу з рахунком 33:36.

Дві вищеназвані перемоги дозволили нашій команді закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці (12 очок). Відставання від лідера – «Мотор-Політехніка-ЗАБ» (Запоріжжя) – чотири залікові бали. Наступним суперником закарпатців буде «УДХТУ» (Дніпро). Ігри заплановані на 13–14 грудня і відбудуться на майданчику ужгородської команди.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах