25009
11:48 3.122019

Відоме ім’я переможця Ліги чемпіонів Закарпаття з футболу

Спорт 2367

Фінальний поєдинок між «Зіркою» (Лінці) та «Дружбою» (Дубрівка) відбувся у неділю, 1 грудня, на штучному полі у смт Середнє.

У цілому гра була рівною. У ній вистачало порушень правил, але в суперництві за м’яч. Загалом команди діяли коректно. Вони зустрічалися в груповому турнірі змагань. Тоді з рахунком 4:1 порівняно легко перемогла «Зірка». Видно, десь футболісти Лінців подумали, що й фінальний поєдинок не видасться складним. Утім, «Дружба» грамотно побудувала власні дії, і сильні сторони суперника вдалося нейтралізувати. Принаймні в першому таймі. Дуже добре зіграв Ярослав Кепша, воротар «Дружби», урятувавши свій колектив до перерви в двох небезпечних моментах. Представник Іршавщини відповідав теж гострими атаками, але невеликі паузи в них дозволяли захистові команди з Ужгородщини запобігти голу.

Друга «сорокап’ятихвилинка» розпочалася в тому ж руслі. А в її середині «Дружба» проґавила атаку по центру, і Юрій Федак фактично забивав у порожні ворота. Пропустивши, команда з Іршавщини, намагалася відігратися. Ішла вперед великими силами, але наприкінці тайму пропустила атаку. Як наслідок, Анатолій Гаврилешко забив другий м’яч для свого колективу. Отож 2:0 за «Зіркою». Вітаємо переможця! Хоч у цілому обидва претенденти на головний приз показали хороший футбол

Кращими гравцями фінального матчу стали Юрій Федак («Зірка») і Ярослав Кепша («Дружба»). Команди отримали дипломи за участь, «Дружба» – срібні медалі, а «Зірка» – золоті. Після фіналу учасники зігрівалися смачним бограчем, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Всі новини