25036
14:39 4.122019

Закарпатські сноубордисти активно готуються до нового сезону

Спорт 3571

Днями закарпатські сноубордисти завершили другий тренувальний збір на снігу, який проходив у австрійський Альпах. Під орудою тренера збірної Закарпаття зі сноубордингу Яна Чернея займалися Надія Гапатин, брати Євген та Максим Швайгери та гірськолижник Віталій Айб.

«Разом з закарпатцями тренувалася чимала група спортсменів з ГК «Буковель», то влаштовували своєрідні спаринги між собою. Відшліфовували техніку їзди, та швидкісну техніку, також Надія опробувала нове взуття, а незабаром за кошти закарпатського відділення центру олімпійської підготовки ще матиме й новий борд. Думаю, що його ще випробуємо до офіційних стартів, які відбудуться в італійському Кортіна де Ампеццо 14-15 грудня», – зауважив Я. Черней.

Вже на цьому тижні сноубордисти знову відправляться до Австрії, а звідти візьмуть курс на Італію. Разом з Надією Гапатин участь у юнацьких фісовських стартах з паралельному слалому візьме ще один закарпатець Василь Куклишин.

А перед юнацькими стартами в Кортіна де Ампеццо (14 грудня) відбудеться етап кубка світу серед дорослих спортсменів, де виступатиме лідерка збірної України Аннамарі Данча-Чундак в дисципліні паралельний слалом-гігант, повідомляє uzhgorod.net.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах