25101
10:40 11.122019

Закарпатські футбольні арбітри завершили сезон дружнім турніром

Спорт 2330

Днями на футбольному майданчику Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату відбувся турнір із міні-футболу серед закарпатських арбітрів.

Через різні причини зібрались на футбольному полі тільки чотири команди, але зіркові та досвідчені. Серед них арбітр ФІФА Ярослав Козик, арбітри Першої ліги Вадим Запрутняк та Петро Котубей. Судив та грав кращий арбітр області 2018 року Михайло Митровський.

Команди зіграли матчі за коловою системою, а за пенальті 7:6 перемогу здобули юні арбітри Ужгорода. Найкращим бомбардиром став Віталій Лофинець (Мукачево), який під час турніру забив 5 голів.

За вагомий внесок у розвиток арбітражу Закарпаття Михайло Митровський вручив спеціальний приз Ярославу Козику.

Як зазначив голова комітету арбітрів ФФЗ Михайло Митровський, турнір серед футбольних суддів, а також 3 тайм дають змогу зустрітися у неформальній обстановці, згадати веселі моменти та обговорити проблемні ситуації під час ігор. Разом домовились, що турнір стане традиційним і в ньому візьмуть участь і бригади із інших районів.

Один із засновників регіональної школи молодого арбітра та тренер команди-переможців Назарій Дьордь (Прем’єр-ліга, U-19) також прокоментував цю зустріч: «Радію, що сьогодні зібрались у такому колі. Працюємо разом, але поспілкуватись у неформальній обстановці не маємо можливості. Наша команда – це юні арбітри, які навчаються у регіональному відділенні Національної школи молодого арбітра. Окрім теоретичних занять, на штучному полі стадіону «Спартак» ми тренуємося два рази на тиждень, тож вихід до фіналу цілком закономірний. Команда із Мукачева заслужено вийшла у фінал, але футбольна Фортуна у серії пенальті посміхнулась нам. Дякую суперникам за хорошу гру. Хочу також зазначити, що школа арбітрів в Ужгороді буде продовжувати свою роботу, а вже із січня розпочнеться новий набір слухачів», повідомляє ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах