25108
12:15 11.122019

Закарпатський футболіст покинув угорську команду через смерть батька

Спорт 1772

Захисник угорського ФК «Халадаш» Юрій Габовда залишає клуб. Контракт розірваний за взаємною згодою сторін, інформує офіційний сайт команди.

«Я знаю, що деякі не любили мене, але в той же час багато інших підтримували. Одне можу сказати напевно: в кожній грі я робив все, що міг, викладався на всі сто. Тому що для мене футбол – це не лише хобі і не джерело грошей: це моє життя, це святе. Дякую за підтримку нашим фанатам, які завжди залишаються з командою. Вірю, що команда повернеться в еліту угорського футболу. Також хочу подякувати всім, з ким мене звела доля в «Халадаші» протягом останніх півтора року. На жаль, через смерть мого батька, настав важкий час для мене і моєї родини. Я повинен поїхати додому в Україну і бути з рідними. Прощай, «Халадаш»!», – сказав Габовда.

«Дійсно, наше співробітництво припинилося за взаємною згодою, через сімейні обставини, які виникли в родині Юрія», – сказав Арпад Селла, виконавчий директор угорського клубу. «Юра сказав мені, що не може допомогти команді через смерть свого батька. Він любив наше місто, команду, вболівальників, – у нього були сльози на очах, коли ми прощалися», повідомляє footboom.com.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах