25612
14:12 22.012020

«Минай» проведе товариський матч із ФК «Львів»

Спорт 5035

У четвер, 23 січня, закарпатська команда проведе перший товариський матч в Україні в рамках перших тренувальних зборів. «Минайці» відправляться у Львів для зустрічі зі старими знайомими – ФК «Львів».

Звісно, у наших вболівальників ще свіжа пам’ять про поєдинок з клубом із міста Лева у 1/8 Кубку України. Тоді, нагадаємо, «Минай» переміг у «Львова» з рахунком 2:0 та оформив історичну путівку в чвертьфінал Кубка України.

За такий результат «львів’яни» очевидно захочуть взяти реванш – хоч і статус поєдинку далеко не рівноцінний. Тим не менше, це все одно буде одна з інтриг матчу. До речі, це буде вже третя зустріч цих команд і друга – товариська. Вперше клуби зустрічалися в березні 2018-го на штучному полі в Середньому – тоді «минайці» також святкували перемогу (3:0).

Наразі ФК «Львів», як і «минайці», тільки набирають обертів. При чому, якщо закарпатці вже встигли провести 3 товариські матчі в Угорщині (1 перемога та 2 поразки), то їх географічні сусіди, за інформацією їхнього офіційного сайту, тільки 14 січня вийшли з відпустки, а 18-го розпочали повноцінні тренування у себе на базі.

Загалом, «Львів» основну свою підготовку до сезону в УПЛ буде проводити в Туреччині. Туди «леви» відправляться відразу на другий день після гри з «минайцями».

Перед командою великі цілі – наразі вони посідають 10 сходинку в чемпіонаті, маючи в активі 4 перемоги, 3 нічиї та 11 поразок. Від зони вильоту їх розділяє всього 1 заліковий пункт.

Між іншим, з часу останньої зустрічі з «минайцями» у «левів» змінився тренерів – якраз після поразки на нашому стадіоні 30 жовтня у відставку пішов Володимир Мазяр. Тепер очолює клуб добре знайомий закарпатським вболівальникам, ексгравець «Говерли» Єгіше Мелікян.

Що стосується нашої команди, то після повернення з Угорщини «минайці» встигли провести декілька тренувань. Звісно, свіжості та оптимальної форми у грі з львів’янами чекати не слід – хлопці відразу після угорських матчів продовжили без відпочинку тренуватися у режимі два заняття в день.

Гра з ФК «Львів» розпочнеться о 15.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах