25693
11:30 29.012020

«Ужгород» забиває, «Минай» перемагає

Спорт 4223

Вчора, 28 січня, на штучному полі ужгородського стадіону «Авангард» відбувся товариський поєдинок між двома професійними футбольними клубами Закарпаття – «Ужгородом» та «Минаєм».

Історія протистоянь ужгородців та минайців налічує десять матчів: вісім разів перемагав «Минай» і тільки двічі тріумфував «Ужгород». У статусі професійних команд вони зустрічалися вдруге. Вперше подібний матч відбувся 1 липня 2019 року (тоді на домашній арені колектив Василя Кобіна здобув вікторію з рахунком 2:0).

Наразі «Минай» та «Ужгород» готуються до другої частини сезону 2019/20. Якщо команда з Першої ліги України у 2020 році вже стигла провести п’ять товариських матчів (3 перемоги та 2 поразки), то представник Другої ліги всеукраїнських змагань зіграв тільки один (була здобута перемога).

Щодо вчорашнього поєдинку між «Ужгородом» та «Минаєм», то він вийшов доволі цікавим та результативним. Обидва наставника чимало експерементували зі складами: на полі з’явилася велика кількість гравців, які в чемпіонаті України отримували мінімум ігрової практики, а також футболки професійних клубів Закарпаття одягнули ті, хто перебуває на перегляді.

Розпочалася гра зі швидкого голу «Ужгорода»: вже на 2-й хв. господарі поля заробили право на 11-метровий удар, який упевнено реалізував Віктор Ряшко. До слова, у всіх іграх цього року минайці пропускали першими. Однак це не завадило їм у четвертому матчі поспіль здобути переможний результат.

Ужгородці були близькими, щоб завершити перший тайм, будучи попереду 1:0, однак під ендшпіль першої 45-хвилинки чергова небезпечна атака минайців завершилася результативним ударом Олега Маїка (1:1).

У другому таймі у складі гостей вийшли кілька провідних футболістів, які зуміли забезпечити команді перемогу. На 68-й хв. Владислав Микуляк вивів гостей уперед, а за п’ять хвилин до фінального свистка Олексій Шпак установив на табло остаточний рахунок зустрічі – 1:3.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини