25788
16:08 3.022020

Хустські боксери результативно виступили на чемпіонаті області

Спорт 10809

З 31 січня по 2 лютого в Мукачеві проходив чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юнаків 2006-2007 р.н. Упродовж трьох днів у змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів із різних куточків краю.

Зокрема Хустщину на потужному спортивному заході представили вихованці тренера Миколи Ковчара. Юні боксери завоювали одне перше місце (Нікіта Марко), три – другі місця (Кирил Турдай, Олександр Шпірь, Ростислав Юрик) та два – треті (Василь Ланьо, Богдан Сабов).

Як повідомив тренер хустян, це був відбір кращих спортсменів на зональний чемпіонат України з боксу, який відбудеться 27 лютого у Чернівцях.

“Змагання пройшли на високому рівні. Наш боксер Нікіта Марко здобув медаль найвищого ґатунку й відповідно захищатиме честь області на зональному етапі чемпіонату України в Чернівцях.

Загалом усі хлопці отримали новий досвід, є над чим працювати й розвиватися далі.

Приємно здивували хорошими поєдинками юні боксери з Рахова та Мукачева. Цьогорічний чемпіонат області відкрив й абсолютно нові імена, зокрема своїх чемпіонів заслужено отримав зовсім молодий, якому нема ще й року, клуб боксу з с.Лопухово Тячівського району. Це приємно вразило й засвідчило, що маємо багато талановитої молоді, яка прагне займатися боксом й досягати високих результатів”, – поділився враженнями Микола Ковчар.

Тож бажаємо юним боксерам та їхньому тренеру подальших успіхів на рингах всеукраїнського масштабу!

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах