25804
14:54 4.022020

Завтра «Минай» проведе черговий товариський поєдинок

Спорт 4918

У середу, 5 лютого (початок гри о 12:00), закарпатська команда зіграє з ФК «Кошице», який виступає у Другій лізі Словаччини. Гра відбудеться на штучному полі стадіону «Авангард».

«Кошице», як, власне, і «минайці», проводить свої тренувальні збори на Закарпатті. Вірніше на базі «Камелот», що поза Ужгородом. Словацький клуб вже встиг на цих зборах не тільки потренуватися, а й зіграти товариську гру проти ФК «Ужгород». Зіграли доволі результативно – 2:2.

Після 17 турів «Кошице» посідає 9 сходинку (з 16 команд) у Другій лізі Словаччини. В активі команди 5 перемог, 6 нічиїх та 6 поразок. Що цікаво, цей клуб має такі самі показники в дивізіоні як і старий знайомий «Минаю» – ФК «Бардейов». Тобто, 21 очко і випереджає їх «Кошице» лише за кращим показником забитих голів. До речі, перед перервою словаки не програвали 6 офіційних поєдинків поспіль – останній раз поступалися аж у вересні.

Хто грає у «Кошице»? Переважно це словацькі гравці, є футболісти з Сербії, Кореї, Колумбії та англійський вихованець «Іпсвіча» та «Вест Хема», якого підписали у це міжсезоння. Є й українці – вихованець «Дніпра», якого нещодавно викликали у молодіжну збірну, Максим Ризьє та закарпатець Олег Вишневський. Це добре знайомий закарпатським вболівальникам нападник з Перечина, який у першій частині сезону провів 12 матчів (у чемпіонаті та кубку), забив 4 голи і віддав 2 гольові передачі.

Отже, суперник цікавий і гра обіцяє бути змістовною. Що стосується нашої команди, то футболісти розпочали тренування з понеділка і працюють у звичному режимі – 2 тренування в день. Між іншим, наша команда виграє вже 4-ий товариський поєдинок поспіль, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах