25984
14:49 17.022020

Зимова першість Закарпаття з футболу: огляд матчів 3 та 4 турів

Спорт 6898

У суботу та неділю, 15–16 лютого, відбулися ігри 3 та 4 турів групового етапу Зимової першості Закарпаття 2020.

Група А

3-й тур

МФА «Мункач» U-17 (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород) – 3:0

Голи: Віталій Фарасеєнко 15, 44, Василь Суботенко 28 (пен.).

Мукачівсько-ужгородське дербі молодих футболістів вирішилося на користь команди з Мукачева. У першому таймі підопічні Віктора Яїчника забили три голи, відзначившись і голом у роздягальню. А після перерви діялили відповідно до результату.

«Середнє» – «Бобовище» – 1:3

Голи: Василь Роботишин 8 – Олександр Балаш 16, Андрій Мерцин 60, Річард Шольц 63.

При всьому тому, що половина команди господарів нахапалася гірчичників, а в матчі було два вилучення, зустріч не була грубою. Так, емоції десь іноді брали гору, але в цілому тривала нормальна безкомпромісна гра. Доволі інтригувальним видався початок. На 7 хв. Михайло Калій не реалізував пенальті в «Бобовища», і тут же пішла результативна відповідь візаві. У першому таймі господарі доволі пристойно виглядали. Щоправда представник Мукачівщини швидко відігрався. А ось після перерви господарі дещо «підсіли», чим їхній суперник і скористався…

Група В

3-й тур

«Страйвер» (Ужгород) – МФА «Мункач» U-19 (Мукачево) – 1:4

Голи: Євген Мирончук 80 – Руслан Гогерчак 3, Іван Русин 28, Денис Вісторобський 66, Станіслав Балуєв (а.г.) 72.

Фізичні кондиції на цьому етапі виявилися кращими в мукачівців, і представник вищої обласної ліги зумів здолати досвідчених гравців «Страйвера». Притому ужгородці лише в кінці зустрічі відзначилися голом престижу.

«Зірка» (Лінці) – «Н. Коропець» – 4:3

Голи: Юрій Федьо 10, Юрій Чульба 34, Анатолій Гаврилешко 40, Олександр Лукачина 84 – Владислав Васильєв 3, Олександр Герцуський 11, Ерік Росул 90.

Команди грали на зустрічних курсах і показали результативний футбол. На старті матчу суперники забили аж три голи. Притому «Лінці» двічі були в ролі того, хто наздоганяє. Утім, підопічні Олександра Пеци, першими пропустивши, у підсумку зуміли здобути вольову перемогу. У «Н.Коропця» вистачало шансів зрівняти рахунок. Одного разу ближче до кінця зустрічі м’яч навіть влучив у поперечину. Однак і Анатолій Гаврилешко в представника Ужгородщини на 80 хв. не реалізував пенальті. Отож мінімальна перемога за дебютантом, який має намір грати в першості області.

4-й тур

МФА «Мункач» U-19 (Мукачево) – «Н. Коропець» – 9:1

Голи: Євген Русин 6, Іван Станкович 10, 30, 57, Пилип Кольцун 14, Віталій Трачук 20, 50, Іван Русин 34, Андрій Забава 36 – Михайло Добош 75.

Коректна гра з вікторією на класі та з вищою фізичною готовністю переможця. Незважаючи на те, що обидва колективи мали суботні матчі, підопічні Віктора Ряшка продемонстрували чудову бойову форму. Більше того, пів команди забивали голи, що говорить і про відмінні колективні дії мукачівців. Їх суперник зумів відзначитися ближче до кінця матчу, уникнувши в такий спосіб «сухого» рахунку.

«Локомотив-Чоп» – «Зірка» (Лінці) – 5:2

Голи: Антон Павленко 6, Едуард Готра 32, Дмитро Антошин 72, Іван Павліш 80, Олександр Дячук 81 – Ростислав Фрінцко 84, Ярослав Рущак 87.

Залізничники від матчу до матчу набирають фізичної форми. Це засвідчила й гра в присутності 200 глядачів із «Лінцями». Утім, останні мали поєдинок днем раніше, отож виступали на фоні втоми. Швидкий гол додав упевненості чопським футболістам. А їхній суперник зумів забити лише в кінці зустрічі, використавши ефективні заміни.

Група С

3-й тур

«Боржавське» – «Бужора» (Іршава) – 1:7

Голи: Михайло Мошкола 87 – Сергій Яцкулинець 16, 54, Станіслав Кохан 23, Андрій Ломага 48, Мирослав Мудра 31, 43, Іван Качур 69.

Коректна гра з перемогою на класі в присутності 300 глядачів. Підопічні Івана Білака однаково результативно грали в обох таймах, а номінальні господарі все ж не опустили руки й наприкінці зустрічі відзначилися голом престижу.

«Севлюш» (Виноградів) – «В. Копаня» – 12:0

Голи: Юрій Мешко 3, Денис Ребрик 22, 45, 48, 51, Михайло Реплюк 55, 73, 84, Юрій Віщак 58, 65, Петро Продан 67, Артур Вайда 86.

Гра без попереджень та вилучень і з таким розгромним рахунком. Клас виноградівців та швидкі голи на початку кожного з таймів зробили свою справу. Притому Денис Ребрик оформив покер, а Михайло Реплюк – хет-трик у матчі.

Група D

3-й тур

«Карпати» (Дубове) – «Діброва» (Н.Апша) – 3:1

Голи: Іван Носа 6, Мирослав Фреган 24, Іван Попович 70 – Іван Поп 31 (пен.).

Швидкий гол карпатівців та тривала перевага в чисельності стали додатковими чинниками перемоги карпатівців. А в цілому команди продемонстрували безкомпромісний футбол, реалізація в якому кращою була в номінальних господарів. На матчі були присутніми 200 глядачів.

«Вільхівці» – «Хуст» – 3:2

Голи: Олександр Грицькевич 42, 53, Віталій Мадяр 78 – Юрій Горба 29, Роман Дочинець 89.

Один із кращих матчів 3 туру. Відбувся він за участю команд-лідерів і порадував результативністю. За перипетіями зустрічі спостерігали 400 глядачів. Вона відзначалася непоступливістю суперників. Усе ж досвідченіші «Вільхівці», скориставшись іще й чисельною перевагою, таки зуміли здобути 3 очки.

4-й тур

«Карпати» (Дубове) – «Верховина» (Міжгір’я) – 0:4

Голи: Віталій Симулик 41, 46, 74, Василь Бирак 67.

200 глядачів стали свідками дещо несподіваного результату. Та «Карпати» грали на фоні втоми від учорашньої гри. Відповідно в міжгірців було більше фізичних сил, «Верховина» виглядала свіжішою. У неї хет-триком відзначився Віталій Симулик.

«Хуст» – «Діброва» (Н.Апша) – 5:2

Голи: Роман Дочинець 16, 32, 73, Назарій Пригара 55 (пен.), Роман Вовчок 72 – Михайло Мокан 5, Микола Рус 91.

350 глядачів стали свідками результативної гри та перемоги господарів. Але не тільки рідні стіни допомагали хустянам. Уже в попередніх матчах вони продемонстрували змістовну гру. У зустрічі з «Дібровою» так само все вдавалося в атаці. Отож і яскрава вікторія. Слід віддати належне й нижньоапшанцям, котрі так само не відсиджувалися біля своїх воріт і грали до кінця. У хустян слід відзначити хет-трик Романа Дочинця, повідомляє ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах