26229
12:02 3.032020

У товариському матчі «Минай» протистояв «пивоварам»

Спорт 4064

В останньому товариському матчі на зборах в Туреччині минайці зіграли зі своїми давніми знайомими – одним з лідерів Першої ліги України, київською «Оболонь-Бровар».

Гра вийшла досить цікавою і корисною для закарпатського клубу. Її підсумок – 1:1. Відзначимо, що в третьому матчі поспіль наша команда знаходить в собі сили відігратися в другому таймі і на позитивній ноті завершує матч.

У цьому поєдинку тренерський штаб «Минаю» вирішив дати можливість з перших хвилин зіграти футболістам, які мають менше ігрового часу. Товариський матч з «пивоварами» – останній перед першим офіційним поєдинком закарпатців (11 березня чвертьфінал Кубка), тому це була хороша можливість перевірити всіх гравців, а самим футболістам довести свої претензії на основу. До того ж, за день до цього матчу «минайці» грали з казахським «Акжайиком», тому вирішили рівномірно розподілити ігровий час на всіх футболістів.

У першому таймі у «минайців» не все виходило – не вистачало взаємодії та гостроти в атаці. До того ж, більш свіжішій суперник змушував нас помилятися – зрештою, «Оболонь» грало свій останній «товарняк» в середу, а не в суботу як закарпатці.

У зв’язку з цим у «пивоварів» і моментів у наших воріт виникало більше. І це призвело до взяття воріт у першому тайму – після навісу із флангу та вдалого завершення атаки ударом в ближній кут.

Вже традиційно «минайці» додали у другому таймі. Між іншим, вже третій матч поспіль. На поле після перерви вийшло ряд ключових футболістів, які додали агресії в атаці та швидкості в командних діях. Завдяки цьому закарпатці почали контролювати м’яч і повністю домінувати на полі.

А ще запрацювали фланги. І саме звідти ми й забили. Петро Стасюк традиційно змістився з флангу та правою ногою з лінії карного майданчика попав у ближній кут воріт – 1:1.

Могли «минайці» і виграти, адже моментів вистачало. Забивати могли Нурієв, Страшкевич, Карноза. А після удару Пиняшка м’яч потрапив у штангу.

У підсумку 1:1 в останньому матчі в Туреччині. Це друга нічия у п’яти поєдинках. Загалом вийшов дуже непоганий спаринг, який дав чимало корисної інформації для тренерського штабу, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах