26600
11:00 30.032020

Топ-10 подій Ужгородської футзальної ліги сезону 2019/20. Частина І

Спорт 3123

Враховуючи, що футзальний сезон на 90% завершений, то час зробити підсумки і згадати найкраще, що було. Тому представляємо вам топ-10 подій цього сезону УФЛ. Які вони? Читайте нижче.

1. Цей сезон подарував футзальній спільноті першого в історії УФЛ дворазового чемпіона Суперліги (зони Другої ліги чемпіонату України). Ним стала вже найтитулованіша на сьогодні команда ліги – «Ужнет». Вони встановили перший рекорд ліги, до якого тепер будуть прагнути інші колективи. І мабуть в цьому плані завжди приємно бути першим.

2. Цьогорічний розіграш в УФЛ запам’ятається тим, що інтрига в боротьбі за «золото» тривала до останнього відразу в трьох дивізіонах. Якщо у Вищій лізі чемпіонство «Чокі» не піддавалося сумніву вже десь після 6-го туру, то в інших не можна було цього спрогнозувати. В Суперлізі боротьба за перше місце тривало до останнього тура, в Другій лізі так само, а в Першій хоч «Лугош» і виграв достроково, але довгий час їх ще могла посунути «Зіна» та «Шипіт».

3. Особливо в плані інтриги відзначилася Друга ліга. За декілька турів до кінця в гонці за медалі брало участь 7 (!!!) команд. І різниця між ними була в 4-5 очок. Особливо боротьба ця активізувалася після першого кола, коли «Імперія» та «КС Ужгород» втратили переможну форму та розгубили весь очковий гандикап. І тоді на горизонті з’явилися «Брама», «Вовкове», «Гермес» та інші. І все це призвело до того, що кожен матч кожного тура в 2020-му в найнижчому дивізіоні викликав неабиякий інтерес.

4. Вища ліга сезону 2019/2020 не запам’яталася битвою за перше місце, але захоплюватися там є чим. У найбільш збалансованій лізі УФЛ «Чокі» продемонструвало чудову серію: 9 перемог у 9 стартових ігор. Вперше вони втратили очки лише в 10 турі. А ось хто перевершив їх результат, так це «Лугош» – у них 13 поспіль перемог. Переможці Першої ліги як програли в 1 турі, так більше очок і не втрачали…

5. Цей сезон запам’ятається ще й першою перемогою закарпатської команди в плей-офф Другої ліги чемпіонату України. А це, нагадуємо вам, зовсім інший рівень футзалу. В минулому сезоні всі три колективи («Ужнет», «Медея» та «Уж») поступилися в 1/8 фіналу. Зараз ситуація не надто зрозуміла: «Медея» зіграла лише один матч із своїм суперником з Рівного, а «Беркут» не зіграв жодної – через відомі причини. Своє протистояння у 1/8 закінчив лише «Ужнет». Так, вони програли «Sun Vita» з Івано-Франківщини за сумою двоматчового протистояння, але ж свій домашній поєдинок виграли! При чому програючи по ходу поєдинку в 2-3 м’ячі і за рахунку 3:6 створили чудовий камбек та здобули на такому рівні першу перемогу, повідомляє Пресслужба Ужгородської футзальної ліги.

Продовження – згодом на нашому сайті.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Всі новини