26659
11:27 10.042020

Чим живуть футболісти «Минаю» під час карантину. Частина ІІ

Спорт 3738

Відновлення чемпіонату в Першій лізі затягується через карантин у зв’язку з пандемією небезпечного коронавірусу COVID-19. Звісно, за таких обставин футбол відходить на другий план – головне зараз здоров’я людей.

Так само вважають і самі футболісти «Минаю». Наразі всі вони знаходяться на карантині – разом зі своїми рідними та близькими. Чим вони займаються? Чи вдається в домашніх умовах підтримувати форму? Чи сумують за футболом?

Вчора публікували першу частину відповідей, сьогодні – другу.

Владислав Микуляк: «З сім’єю сидимо дома. Вже встигли зробити «капітальне» прибирання в будинку. Фізичну форму підтримую – роблю різні статичні вправи, планку. А ще з сином у дворі цілий день граємо у футбол. Вечорами всі четверо (дружина, син і донька) можемо сісти та грати у якісь настільні ігри, а перед сном як правило дивимось фільми. Звісно, прикро за таку ситуацію, коли пройшли збори протягом зими, набрали хорошу форму і тут така біда. Скоріше би все закінчилось і повернулося до нормального життя».

Богдан Оринчак: «Переважно відпочиваю, читаю книги, сиджу в соціальних мережах і стараюся допомагати бабусі! Зараз я у неї – це село в Рожнятівському районі, Івано-Франківська область. Там же підтримую форму. Кожного дня бігаю крос по 9-10 км, різні фізичні вправи, прес, віджимання. Щодня стараюся знайти якусь роботу для себе аби чимось себе зайняти, адже всі ми сходимо з розуму без футболу. Що читаю? Художня література, різні романи. Зараз прочитав автобіографію Роналду. Він мій кумир, тому прочитав все на одному диханні. Чекаю, щоб друзі дали почитати про Клопа і Гвардіолу. Зараз всі книжкові магазини позачиняли, тому треба почекати, щоб ще щось цікаве купити. Сподіваюся вже якнайскоріше все налагодиться і ми зможемо займатися улюбленою справою і радувати наших вболівальників».

Андрій Попович: «Намагаюся сидіти вдома, але не дуже виходить. Ходжу бігати в парк, інколи на нашу базу навідуюся, щоб хоч якось форму підтримувати. Вдома вправи на прес та спину, фізичне навантаження. Головне тримати себе в тонусі, а голкіперські навики не пропадуть. М’яч точно не забуду ловити! А взагалі без футболу дуже сумно – таке враження, що улюблену справу від тебе забрали. Ще вдома у Play Station граю – у Fifa та Call of Duty. І фільми дивлюся, які ще не бачив раніше. І серіали – прям зараз дивлюся «Гострі картузи».

Роман Никитюк: «Як і більшість людей, зараз проводжу час з рідними: спілкуємось і обмінюємось новинами, хто які прочитає в інтернеті на рахунок ситуації в країні. Я зараз в Луцьку, де зібралася вся родина, тому скучно не буває. Звісно, ще стараюся підтримувати форму. Вдома займаюся фізичними вправами з фітнес-резинками, а на вулиці бігова робота. В Першій лізі команди і так достатнього довго відпочивають від футболу, а тут така ще така ситуація склалася, що взагалі можна з розуму зійти. Добре, що в нас була можливість зіграти кубковий матч і трішки отримати емоцій. З іншої сторони, сьогодні на першому місці має бути здоров‘я людей, а не футбол. Ще під час карантину фільми дивлюся – з останніх сподобалися «Джентельмени». Зараз ще дивлюся серіал «LOST», а ще з племінником цілими днями переглядаємо мультфільми, останні були «Історія іграшок-3 та 4».

Андрій Ткачук: «Зараз знаходжуся в Житомирі, разом з родиною. Живу біля лісу, тому кожен ранок там бігаю. А ще кожен день займаюся зі штангою і фітнес-резинками. Плюс в себе в подвір’ї підтримую форму баскетболом. Я вже давно повісив там кільце, тому зараз воно мені пригодилося. Ще зараз в інтернеті з’явилося багато онлайн тренувань на дому, тому ми з дружиною займаємося разом домашнім фітнесом. А ще читаю книги, граю в більярд і настільний теніс. До того ж, маю доньку, яка точно не дає сумувати! За футболом дуже скучаю, але дам пораду тим хто сходить з розуму без нього: заводьте дітей! Або займайтесь чимось корисним: наприклад, наведіть порядок дома або розвивайте інтелект за рахунок книжок», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини