26677
17:42 14.042020

Життя ужгородської СДЮСШОР в умовах карантину

Спорт 4365

Пандемія коронавірусу насамперед вплинула на роботу дитячих закладів, зокрема спортивних. Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву (Ужгород) – не виняток.

– Щоправда, я на роботу ходжу практично щодня, – зазначає директор СДЮСШОР Вадим Дьордь. Адже є територія, поля. За ними потрібен систематичний догляд. Тренери працюють із дітьми на дистанційному режимі, хоч іноді збираємося на наради. Правда, не так постійно, як до карантину. Життя мусить продовжуватися! Лише за нових реалій.

Отож кожен наставник має свою групу, спілкується безконтактно з дітьми, батьками, надсилає програму індивідуальних занять.

– Немає сенсу зараз вводити якісь особливі навантаження, оскільки не знаємо, коли закінчиться карантин. Чи стартують узагалі весною змагання серед дітей? Якщо через деякий час розпочнуться, тоді й система підготовки буде іншою. Але за моїми прогнозами, до вересня, підкреслюю, серед школярів, нічого не організують. Найімовірніше, відновимо десь на початку серпня підготовку. Та й навіть якби карантин відмінили в середині травня, я б не наважився відправляти одразу дітей до Чернівців або Івано-Франківська, де сьогодні спалах пандемії в Україні. Сьогодні головне, щоб усі були здорові. І якщо для цього потрібно почекати до вересня, то почекаємо. Усе покаже розвиток ситуації, – зазначає Вадим Іванович.

Справді, немає сенсу поспішати, ризикувати. У випадку з дітьми – поготів. А футбол рано чи пізно буде. Для цього тільки всі повинні набратися терпіння й виконувати карантинні настанови, повідомляє ЗАФ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини