26704
13:21 20.042020

Гравець ФК «Ужгород» Павло Тищук: «Підтримую форму, дивлюся фільми, архівні футбольні матчі, стежу й за чемпіонатом Білорусі»

Спорт 5558

Які вправи виконує на карантині, що з фільмів встиг переглянути на вимушеному відпочинку, та чи дивиться архівні футбольні матчі — про все це клубна пресслужба поспілкувалася із гравцем ФК «Ужгород» Павлом Тищуком.

— Пандемія коронавірусу у світі «паралізувала» всі масові заходи, зокрема, й футбольні змагання. Але ж для кожного спортсмена неабияк важливо підтримувати власну форму. У тебе як з цим?

— Наш тренер Михайло Іваниця наголосив всім гравцям, аби ми активно підтримували форму. Кожен з нас самостійно виконує різні кроси, бігові вправи. Я маю вдома турнік, роблю різні фізичні вправи, планки різні. Маю спеціальні резинки для занять на ноги. Часто займаюся на свіжому повітрі у парку. Кожен спортсмен на карантині зобов’язаний тримати себе у хорошій фізичній формі. Та й без спорту я б і не зміг.

— Чим ще займаєшся на карантині? Можливо, подивився якесь класне кіно?

— Так, фільми дивлюся регулярно. З тих, які дуже сподобались, це свіжий бойовик «Джентльмени», пригодницький «Поклик пращурів», комедія «Погані хлопці назавжди» і трилер «Людина-невидимка». Також дивлюся зараз серіал «Перша команда: «Ювентус». У ньому розповідається про чемпіонський сезон команди 2018-го року, показують тренування, інтерв’ю гравців у повсякденному житті.

— У Європі всі футбольні змагання тимчасово призупинені, продовжуть грати тільки у чемпіонаті Білорусі. Дивишся їхні матчі? Чи надаєш перевагу архівним поєдинкам?

— Без перегляду футбольних матчів на карантині не можу. Дивлюся й білоруський чемпіонат, але загальний рівень там все таки нижчий, ніж в українській «Прем’єр-лізі». Але хотів би виділити в чемпіонаті Білорусі «Динамо» Брест. Там виступають троє українців — Артем Мілевський, Олександр Нойок та Євген Хачеріді. Вони показують досить видовищний футбол. На каналі «Футбол» наприклад дивлюся повтори матчів, які відбулися протягом останніх років. Особливо мені запам’ятався фінал Ліги Чемпіонів 2013-2014 рр., у якому «Реал» обіграв «Атлетіко». Гол Серхіо Рамоса на останніх хвилинах — це було щось! Також дуже цікаво було згадати чемпіонат України сезону 2013-2014. Тоді ще були «Металіст» і «Дніпро», які складали конкуренцію «Шахтарю» і «Динамо». Дивлячись футбол на телебаченні, я вже сильно засумував за тренуваннями і матчами. Хочеться, щоб ця пандемія коронавірусу закінчилась і все повернулось у звичний режим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини