26803
13:06 8.052020

Артур Карноза: «Хочу вийти з «Минаєм» в УПЛ»

Спорт 3731

Наступна гра для Артура Карнози повинна стати 20-ою в закарпатському клубі. Чемпіон Європи 2009-го року серед юнаків минулого сезону приєднався до «Минаю» і вже зараз його можна назвати одним з лідерів.

Особливо він це продемонстрував у останньому на сьогодні матчі Першої ліги (домашня гра з «Оболонь-Броваром»), де забив 1 гол і зробив 1 асист.

Поки свій 20-ий матч Карноза, як і вся команда, чекає вже другий місяць. А все тому, що як і інші перебувають на карантині. «Цей час проводжу зі своїми близькими вдома, у Дніпрі, – розповів він. – Дивлюся фільми, серіали. Які саме? А все підряд, нічого особливого. І, звісно, підтримую форму. Це, в першу чергу, крос, а ще працюю з м’ячом – зі знаймомими хлопцями перекидуємо його через сітку, це називається тенісбол».

Артур Карноза каже, що весь цей час дуже сумує за футболом та чекає на відновлення чемпіонату. «Все буде залежати від карантину, – каже він. – Ніхто не знає як все буде і коли саме. Але думаю, коли дозволять повернутися, то ми зможемо реалізуємо все задумане і зробимо все можливе, аби виконати поставлені перед нами задачі. Гадаю, нам треба 2-3 тижні і ми цілком зможемо повернути ту форму, яку набрали після зборів у Туреччині».

Артур зізнається, що має особисту мету в нашій команді. «Дуже хочу вийти з «Минаєм» в УПЛ», – заявив він.

Як повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай», Карноза зіграв за закарпатську команду в 19 матчах, на його рахунку 5 голів та 4 гольові асисти.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах