27461
13:22 25.072020

Футболісти «Минаю» поділилися враженнями від історичної перемоги

Спорт 5840

У рамках 26-го туру Першої ліги України з футболу «Минай» здобув розгромну виїзну перемогу над «Черкащиною». Ця звитяга стала найбільшою в історії закарпатського клуба. На професійному рівні шість голів за одну гру команда ще не забивала.

Богдан Оринчак, нападник, автор дубля у ворота «Черкащини»:

«Перемога не була легкою, як могло здатися на перший погляд. В Першій лізі їх просто не буває. Радує те, що стільки забили і виконали установку тренера. Старався знаходитися в потрібному місці в потрібний час, правильно відкривався і таким чином зміг відзначитися дублем. Раніше стільки за матч забивав у складі «Прикарпаття» у іграх проти «Інгульця», «Агробізнеса», «Сум». Тепер і за «Минай» стільки і це надзвичайно приємно. Відновлюємося і готуємося до наступної гри. Повірте, сили знайдуться навіть тоді, коли їх нема. Зробимо все аби виграти наступні 4 матчі. Кому присвячував сердечка після голу? Ні, не Кобіну, як він жартував під час трансляції) Гру дивилася моя дівчина і я їй пообіцяв, що якщо заб’ю, то присвячую гол їй».

 Василь Пиняшко, півзахисник, автор першого голу в матчі:

«Кожна гра для нас дуже важлива.  Легких ігор, як бачимо, не буває в цій Першій лізі , тим більше зараз, коли чемпіонат вже завершується. Кожна команда, незалежно від місця в турнірній таблиці, хоче виграти і показати найкращу гру. Ми дуже раді, що змогли забити шість м‘ячів. Завжди стараємося грати в атакуючий футбол  і, як наслідок, в кожній грі маємо багато моментів. Щоправда, не завжди вдається реалізовувати всі, але задоволені, що в цій грі практично все своє забили і здобули важливу перемогу. А ще дуже раді новому рекорду. Вже декілька ігор граємо в двох нападників і для мене, звісно, це трошки не звично.  Я звик більше з флангу грати, але тренер пояснив всі нюанси: куди бігти і як діяти. Як бачимо це приносить результат».

 Данило Книш, півзахисник, автор дебютного для себе голу за «Минай»:

«Кожна гра для нас є дуже не простою, враховуючи наш графік. Тому легких ігор зараз нема. Результат матчу з «Черкащиною» нас дуже порадував – здорово забити 6 голів в одній грі. Радий, що нарешті вдалося відзначитися і що допоміг своїй команді. Коли виходив на заміну, то Василь Васильович попросив зіграти агресивно в нападі, постійно нагнітати попереду та частіше грати вперед. Думаю, що вийшло все, що він просив».

 Артур Карноза, півзахисник, автор голу:

«Капітанська пов’язка? Приємно, але для мене всі ігри важливі, тому налаштовувався на цю гру як і на інші матчі. Він видався нелегким, зараз всі такі у Першій лізі. Добре, що вдалося стільки м’ячів забити. Свій гол? У мене там особливого вибору не було як бити сходу. Радий, що вийшов гол. Попереду ще 4 дуже важливі матчі, ми повні сил та дуже налаштовані на хороший результат».  

Інформаціний департамент ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини