27500
14:55 29.072020

Закарпатський голкіпер Олександр Надь: «Будемо боротися за потрапляння у трійку кращих»

Спорт 4906

Відомий закарпатський воротар Олександр Надь повернувся в угорський «Гонвед».

Новачок «Гонведа» поділився першими враженнями від команди та згадав минулі виступи за клуб.

Як ви ставитеся до повернення в Кішпешт?

– Коли я повернувся сюди, в академію, я зустрів старих добрих друзів. Вони обійняли мене, всі були раді знову зустрітися, це підняло настрій, це трохи додало мені додаткової мотивації. Ми постійно підтримували зв’язок з хлопцями, і дякувати Богу, ми знову зібралися в цій команді! Ботонд Барат, Патрік Хіді, Донат Зсотер повернувся, команда чемпіонів потроху збирається в Кішпешті!

– Якщо ви вже згадали про чемпіонську команду, як ви пам’ятаєте свій перший період у Кішпешті?

– У мене є дуже хороші спогади про мій перший період в стані армійців. Тоді у нас була команда, де, я думаю, всі добре проводили час, атмосфера була хороша, всі були її невід’ємною частиною, резервісти і навіть ті, хто не грав.

На жаль, коли я опинився тут, я відразу отримав травму в своєму першому матчі з «Халадашем», тому я не міг повністю показати на що я здатен, вболівальники не змогли повністю оцінити мою гру. Але навіть після цього короткого періоду, що я провів у клубі, вони ставилися до мене дуже добре, щоразу, коли я грав проти «Гонведа», вони позитивно сприймали мене і багато разів казали, що Шандор, повернись! Мені дуже приємно і я хотів би подякувати їм за довіру.

– Але повернутись в клуб ви могли і раніше, правда?

– Дійсно, кілька разів планувалося повернення до «Гонведа», але не все виходило. Я поїхав з Кішпешта до «Дьирмота», і після того, як команда випала з вищої ліги, я перейшов у «Дебрецен». Цікаво, що моїм тренером був Іштван Урбані в «Дьирмоті», я хотів би подякувати йому за те, що сьогодні я тут. Якби він тоді не дав мені шансу, я б повернувся в Україну і, можливо, я б більше ніколи не грав в Угорщині. Там я протягом декількох місяців зміг показати на що я здатен, і мене помітив Габор Сіма, власник клубу «Дебрецен», та Андраш Херцег, тренер команди.

Як ви провели останні три роки?

– Це були важливі три роки для мене. Я дуже вдячний фанатам Локі за те, що вони ставилися до мене з неймовірною любов’ю, що добре ілюструє той факт, що мене двічі обирали гравцем року через голосування вболівальників. За останній період трапилося багато чого, про що вже не варто говорити, але я відчуваю, що я зробив усе, що міг для «Дебрецена», і вболівальники мені за це подякували. Мені було дуже шкода, що команда випала з вищого дивізіону, після цього щось зламалося всередині мене, було дуже погано переживати це все. Мабуть це (перехід у «Гонвед») було найкращим рішенням, можливо, для обох сторін, якщо я приїхав з «Дебрецена» і ми пам’ятаємо лише прекрасне. Цього року ми не будемо грати один проти одного, але я з нетерпінням чекаю, що ми знову зустрінемося на полі у вищій лізі наступного сезону.

– З якими цілями ви повернулися до «Гонведа»?

– Тут формується хороший колектив, як я вже згадував, повернулися старі товариші, з якими буде приємно грати, як напевно і з новими, що щойно приїхали. Дивлячись на команду, я думаю, що ми можемо боротися за потрапляння у трійку кращих. Що стосується мети «Гонведа», то це також моя мета, яку команда поставила перед собою, тому я буду працювати над тим, щоб досягти успіху.

Офіційний сайт ФК «Гонвед»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах