27803
16:51 27.082020

У Мукачеві відбулася футбольна зустріч між духовенством МГКЄ та військовими. ФОТО

Спорт 4203

25 серпня 2020 року у м. Мукачево, на території нового військового містечка №13, що знаходиться під замком «Паланок», відбулася футбольна зустріч між духовенством Мукачівської греко-католицької єпархії та воїнами 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ. З нагоди дня Незалежності України – на спортивному майданчику у товариському матчі зібралися найспритніші і найздібніші, що підтверджувала майстерність і технічність обидвох команд, а емоційна атмосфера, що була присутня у часі гри, майже не вирізняла цей матч попри інших чемпіонських турнірних змагань.

Зустріч було розпочато із спільної молитви і благословення на чолі із Апостольським адміністратором МГКЄ владикою Нілом, що очолив команду священиків на футбольному полі і брав участь у матчі на рівні з іншими. На початку матчу до учасників звернувся капелан, священик Мукачівської греко-католицької єпархії, о. Андрій Алексеєв, який наголосив і нагадав про підтримку воїнів у цей нелегкий для них час, що стоять мужньо на сторожі нашої Батьківщини, є запевненням для всіх нас миру і спокою.

Команду військовослужбовців очолив Віктор Михайлишин – начальник фізичної підготовки і спорту 128-ої ОГШБр ЗСУ. Було очевидним і з перших хвилин помітними відмінний фізичний стан і спритність гравців команди, які не випадково першу зустріч проти духовенства, проведену не так давно, завершили нищівною перемогою.

Але цього дня перемогу і успіх святкувала команда священиків МГКЄ. У важкій і виснажливій боротьбі присутні побачили лише одне гольове взяття воріт, яке і визначило переможця цього направду дружнього змагання. Саме така атмосфера панувала і після зустрічі, а команди домовилися у скорому часі про черговий матч-реванш, але вже зі сторони наших військових.

Хочеться вірити, що така добра ініціатива буде мати і надалі право на існування та буде зреалізована в інших, не менш цікавих проектах, що будуть висловленням нашої з вами підтримки і подяки перед лицем захисників нашої Батьківщини.

о. Роман ВАСИЛИНКА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах