28000
13:40 4.092020

Вже цієї неділі ФК «Ужгород» проведе першу гру в Другій лізі України

Спорт 4800

5–6 вересня стартує новий сезон Другої ліги України з футболу. У рамках 1-го туру колектив Володимира Васютика на виїзді протистоятиме київській «Оболоні-2».

У Другій лізі України з футболу сезону 2020/21 виступатимуть 27 команд, котрих розподілили на дві групи. «Ужгород» разом із «Буковиною» (Чернівці), «Волинню-2» (Луцьк), «Діназом» (Вишгород), «Епіцентром» (Дунаївці), «Калушем», «Карпатами Галич», «Карпатами Львів», «Нивою» (Вінниця), «Оболонню-2» (Київ), «Поділлям» (Хмельницький), «Рубіконом» (Київ), «Чайкою» (П. Борщагівка) та ФК «Чернігів» виступатимуть у групі А.

Перший поєдинок у чемпіонаті «Ужгород» зіграє у неділю, 6 вересня, на виїзді проти «Оболоні-2». Початок зустрічі о 15:00.

Читайте також: «ФК «Ужгород» упевнено подолав перший етап Кубка України»

Нагадаємо, що минулого сезону ужгородці та кияни зустрічалися двічі. На своєму полі закарпатська команда перемогла 3:1, а от на виїзді поступилася з рахунком 0:4.

Сподіватимемося, що перша гра нового чемпіонату виявиться успішної для нашої команди і колектив Володимира Васютика продовжить переможну ходу, яка стартувала в Кубку України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах