28071
19:42 9.092020

Закарпаття відзначає День фізичної культури та спорту

Спорт 6718

Фізичні вправи, різноманітні змагання, відкриття спортивних майданчиків у школах міста й області, реалізація нових проєктів і не тільки – Закарпаття відзначає тиждень фізичної культури та спорту 2020!

Стартуємо з ранкової руханки! Проведе її фітнес-тренерка Мирослава Беца на площі Народній, 4, у п’ятницю, 11 вересня, о 9:00 для всіх охочих.
Урочиста частина за участі голови ОДА Олексія Петрова, голови обласної ради Михайла Рівіса, місцевої влади та керівників структурних підрозділів ОДА розпочнеться о 12:00 у парку біля Закарпатської ОДА.

О 12:50 голова Закарпатської ОДА Олексій Петров відкриє спортивний майданчик для петанку у парку Малий Галагов. А також о 13:00 відбудеться фінал Закарпатської літньої ліги з петанку.

Упродовж 11–13 вересня відбудуться заходи, присвячені до Дня фізичної культури та спорту:
– спортивні змагання з греко-римської боротьби;

– змагання з гандболу для дівчат;

– змагання з мотоциклетного кросу та важкої атлетики;

– обласні турніри «Козацькі розваги» та «Карпатський ведмідь» (богатирське багатоборство).

Протягом вересня у навчальних закладах Закарпаття проводитимуться Усеукраїнські олімпійські уроки за участі обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, молоді та спорту і Закарпатського регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах