28201
12:39 14.092020

Головний тренер ФК «Минай» прокоментував переможний матч з «Олександрією»

Спорт 2654

На післяматчевій прес-конференції Василь Кобін прокоментував історичну перемогу своєї команди в УПЛ.

«У нас більше вийшло, ніж не вийшло. Ми готувалися до важкого матчу. «Олександрія» – класна команда, у яких бійцівські якості на високому рівні. Вважаю, що по швидкості та силі – це одна з кращих команд в УПЛ. Добре, що ми виграли. На нас тиснуло те, що інші команди вже грають, а ми ні – хлопці тренувалися по два рази на день і вже хотіли грати. Боявся аби ми не дрогнули, але справилися зі своїми емоціями і перемогли.

Тактично у першому таймі виглядали добре. Практично нічого не дали створити супернику. Так, у нас багато моментів не було, але вони були і ми забили. У другому таймі «Олександрія» перебудувалася, нам стало важче і на перший план вийшла психологія. Команда грамотно оборонялася і ми довели цю гру до перемоги. Я був спокійний, бо знав, що гравці віддадуть всі сили.

Читайте також: «Минай» яскраво дебютував в українській Прем’єр-лізі

Хоча зізнаюся, що для мене моя команда десь була загадкою. Ми лише два товариські матчі провели, а треба було хоча 5-6 аби зрозуміти силу команди – в плані тактики, психології.

У нас багато молоді і ми їх будемо потрохи підпускати. У нас є багато гравців без досвіду такого рівня, але вони зіграли добре. Сподобався Сніжко – він досить розумний футболіст. Меліченко має дуже хороший потенціал. Та і всі дебютанти, адже був впевнений в них. У нас є чимало досвідченіших, які виявилися непотрібними своїм клубам, а ми їм дали шанс аби вони довели, що ще багато що можуть. Будемо працювати в плані підсилення ще», – цитує Василя Кобіна Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах