28450
12:49 24.092020

«Поляна» та «Середнє» пробилися до фіналу Кубка Закарпаття з футболу

Спорт 10280

Вчора, 23 вересня, відбулися півфінальні матчі Кубка області з футболу 2020.

«Поляна» – «Хуст» – 1:1 (пен. 4:1)

Протистояння полянців та хустян, яке відбулося на ужгородському стадіоні «Автомобіліст», вийшло цікавим та видовищним. Обидва колективи демонстрували атакувальний стиль гри і створили чимало гольових моментів, однак з реалізацією були проблеми.

Якщо в стартовій 20-хвилинці уболівальники побачили два взяття воріт, то у наступні 70 – жодного. За номінальних господарів на 6-й хв. відзначився Вадим Веселовський, а у складі гостей гол забив Володимир Варваринець (18).

У підсумку основний час зустрічі завершився внічию – 1:1. За регламентом змагань, екстра-тайм не передбачений, тож команди визначали сильнішого в серії післяматчевих пенальті.

Героєм зустрічі став голкіпер «Поляни» Ярослав Бучок, який зумів парирувати удари Ігоря Тихненка та Михайла Фляшка. За команду-тріумфатора забивав Іван Русин, Руслан Соскида, Андрій Русин та Володимир Варваринець. А у складі «Хуста» єдиним голом відзначився Владислав Микуляк.

«Середнє» – «Бужора» (Іршава) – 2:2 (пен. 4:3)

Результативний двобій середнянців та іршавців відбувся у селищі Поляна. Номінальні господарі (ФК «Середнє») на екваторі першого тайму повели в рахунку (голом з пенальті відзначився Іван Ковач), однак втримати переможний результат їм не вдалося. «Бужора» проявила бійцівський характер і ще до перерви змінила хід поєдинку на свою користь. На 33-й хв. Мирослав Мудра відновив паритет, а на 37-й – Іван Бандурович вивів гостей уперед (1:2).

Після перерви середнянці помчали вперед і за п’ятнадцять хвилин до завершення основного часу зустрічі таки відігралися (рятівний гол на рахунку Віталія Медведєва). У завершальній фазі матчу голів зафіксовано не було, тож гра перейшла в серію пенальті, яка виявилася тріумфальною для «Середнього».

Завдяки точним ударам Івана Ковача, Мирослава Скрипа, Віталія Медведєва та Едгарда Русина колектив з Ужгородщини святкував перемогу (4:3). Зазначимо, що у складі «Бужори» забивали Мирослав Мудра, Іван Веждел і Володимир Староста. Щодо нереалізованих пенальті, то в середнянців такий був один (Іван Ільчук), а от в іршавців – два (Олексій Хоменко та Іван Бандурович).

Отож у фіналі Кубка Закарпаття з футболу 2020 зіграють «Поляна» та «Середнє». Про місце й час проведення фнальної гри стане відомо згодом.

Олег МИКИТА

Фоторепортаж із поєдинку «Поляна» – «Хуст»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Всі новини