28467
15:15 24.092020

Новачок ФК «Минай» Кирило Меліченко: «Василь Кобін допомагає порадами, адже грав колись на цій же позиції»

Спорт 3869

Мабуть всі, хто дивився два поєдинки закарпатської команди в УПЛ, помітили флангового захисника Кирила Меліченка.

21-річний футболіст з Кіровоградщини, якого орендував «Минай» у донецького «Шахтаря», виявився доволі швидким, технічним та активним в атаці. І два матчі за «Минай», між іншим, це перші поєдинки Кирила у дорослому футболі. До цього часу Меліченко грав лише на молодіжному рівні і навіть виступав у юнацькій Лізі чемпіонів.

Ось що розповів Кирило клубній пресслужбі.

«Мені в клубі все подобається, – розповів К. Меліченко. – В колективі прийняли супер, швидко знайшли з хлопцями спільну мову. Все дуже на хорошому рівні. Так, це була всього моя 2 гра на дорослому рівні. Він дуже відрізняється від молодіжного: темп гри значно вище, приймають рішення значно швидше. Але я дуже радий, що маю змогу грати в УПЛ. І вдячний тренерському штабу «Минаю» за цю можливість. Сподіваюся, що виправдовую їхні очікування.

До стилю команди не довго звикав. В «Шахтарі» нас вчили грати за різними тактиками. Тому я дуже швидко знайшов підхід до своєї позиції. Плюс дуже пощастило, що Василь Кобін свого часу теж грав флангового захисника і він мені допомагає порадами.

Наша команда тільки вийшла в УПЛ і, звісно, трохи складно нам всім. В клубі багато дебютантів, в тому числі і я. Для всіх це новий досвід, сподіваюся, що далі буде легше і будемо кращу гру демонструвати.

Стосовно останньої гри, то дуже шкода, що такий результат. У мене був шанс забити і, якщо чесно, досі не розумію, як я не заніс м’яча у ворота. Було б приємно у другому же матчі на такому рівні забити дебютний гол. Сподіваюся, що нагоди ще будуть. Для цього тренуємося і сподіваємося у найближчому матчі покажемо результат та порадуємо наших вболівальників.

Ще додам, що Ужгород мені подобається. Дуже колоритне місто. Дмитро Павліш, з яким я прийшов сюди з «Шахтаря» хоч і родом з Мукачева, але він давно звідти поїхав, так що разом зі мною адаптується до життя в новому місті».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах