29073
13:23 5.112020

Гравець ФК «Минай» Данило Книш: «Наші перемоги ще прийдуть»

Спорт 2575

Данило Книш – футболіст, який за 3 роки встиг пограти в УПЛ, потім в Другій лізі, Першій і ось зараз допомагає «минайцям» здобувати очки у вищому дивізіоні.

Попердні дві гри Данило виходить у стартовому складі, при чому в новому амплуа – і обидва рази клуб здобуває очки та демонструє хорошу гру. Ось що про це розповів сам футболіст.

«З «Рухом» ми показали хорошу гру. Мали хороші моменти, але не вистачило реалізації. Треба забивати, тоді і перемоги прийдуть.

Читайте також: «Минай» та «Рух» голів не забивали

Так, у мене нова позиція – раніше я грав вінгером, а тепер закриваю весь фланг. Обсяг роботи значно більший – треба не тільки про атаку думати, а й надійно відпрацьовувати в обороні. Але мені подобається ця позиція і буду старатися приносити користь команді.

У грі з «Олександрією» у мене був хороший шанс забити гол. Чи згадую його? Так, думав про це наступного дня після перемоги, але попереду ще багато ігор і я впевнений, що моменти будуть, якими треба буде скористатися.

В УПЛ граю не вперше. Але порівнювати сезон 2017/2018 (футболіст виступав за кам’янську «Сталь») і цей мені ще складно. Загалом грати на такому рівні дуже приємно і дуже хочеться розвиватися, прогресувати.

Не скажу, що зараз команда пригнічена результатами. Всі розуміють, де ми зараз і на якому рівні граємо. Це дебютний сезон в УПЛ і всі розуміють, що тут легко не буває. Але щодня ми працюємо та рухаємося вперед. Ми впевнені в своїх силах і віримо, що перемоги ще прийдуть».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах