29116
13:58 11.112020

Херсонська «Дніпрянка» та ужгородські «Карпати» обмінялися перемогами

Спорт 1968

Нещодавно відбулися поєдинки 4-го туру жіночої Суперліги України з гандболу між херсонською «Дніпрянкою» та ужгородськими «Карпатами».

До протистоянь із херсонками ужгородки підходили не в найкращому настрої, оскільки напередодні зазнали двох домашніх поразок від львівської «Галичанки» (21:29, 24:30). У матчах із «Дніпрянкою» закарпатські гандболістки прагнули здобути максимальний результат і покращити своє турнірне становище, але досягти бажаного нашим дівчатам не вдалося. Одного разу господарки таки зуміли відібрати очки в бронзового призера чемпіонату.

Перші тайми в обох поєдинках проходили за схожим сценарієм: у стартових 15-хвилинках на майданчику точилася рівна боротьба, а в наступних – ужгородські гандболістки додавали й ішли на перерву, випереджаючи суперниць на два точні кидки (у п’ятничній грі рахунок був 15:17, а в суботній – 16:18).

Якщо в першому матчі «Карпати» після перепочинку зуміли розвинути успіх і здобути перемогу (28:34), то в другому поєдинку наші дівчата втратили набуту перевагу й зазнали третьої поразки в сезоні. Цього разу з рахунком 34:30.

Найрезультативнішою у складі ужгородських «Карпат» була Яна Готра (у двох поєдинках вона зуміла закинути 19 м’ячів). Точними кидками за підсумками двох протистоянь також відзначилися Мілана Шукаль (14), Каріна Байрак (11), Каріна Колодюк (8), Христина Сендрей (4), Анастасія Полєтаєва (4), Олена Пилип’юк (2) та Вероніка Фучко (2).

У наступному турі «карпатівки» зустрінуться зі збірною командою Києва, котра в рамках четвертого ігрового тижня отримала перші очки в сезоні (у столичному дербі проти «ТНУ-ДЮСШ №21» майбутні суперниці нашої команди здобули одну перемогу та одну нічию).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини