29165
16:43 16.112020

ГК «Карпати» (Ужгород) – лідер Вищої ліги України з гандболу

Спорт 6421

Минулого тижня чоловіча команда «Карпат» здійснила вояж на Сумщину, де в рамках 3-го туру Вищої ліги України з гандболу зустрілася з «Єдністю» (Лебедин).

Ужгородський колектив, який минулого сезону здобув срібні медалі чемпіонату та бронзові нагороди Кубка України, був фаворитом протистояння з новачком дивізіону. Як і очікувалося, підопічні Віталія Уманця доволі впевнено вибороли максимальний результат.

Перший поєдинок між «Єдністю» та «Карпатами» завершився перемогою гостей з рахунком 19:37 (перший тайм – 9:16). Малюнок другої гри особливо не відрізнявся від першої: закарпатський ГК з перших хвилин заволодів ініціативою і впевнено крокував до необхідного результату. Фінальна сирена суботнього матчу зафіксувала рахунок 18:38 (перший тайм – 8:20).

Найрезультативнішим у складі ужгородської команди був Ярослав Котюк, який за дві гри закинув 23 м’ячі (13+10). Загалом на рахунку 4-го номера «Карпат» 39 результативних кидків у чотирьох іграх чемпіонату, що є одним із найкращих показників.

Дві перемоги над «Єдністю» та звитяга й нічия в протистояннях із «Будівельником-БСФК» (Бровари) дозволили закарпатській команді піднятися на першу сходинку турнірної таблиці.

У паралельних матчах 3-го туру між «RGM Group-СумДУ» (Суми) та «УДХТУ» (Дніпро) були зафіксовані такі результати: перший поєдинок – 23:29, другий – 23:23. Щодо третьої гри («Динамо-Академія» (Полтава) – «Будівельник-БСФК» (Бровари) третього ігрового тижня, то вона була перенесена.

Зазначимо, що в рамках 4-го туру ужгородські «Карпати» прийматимуть команду «Динамо-Академія» (Полтава), котра наразі йде п’ятою. Поєдинки заплановані на 27–28 листопада.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Всі новини