29184
17:15 17.112020

Іршавська «Бужора» близька до чемпіонського титулу

Спорт 4612

Вища ліга Закарпаття з футболу 2020 виходить на фінішну пряму. Попереду три завершальні тури і кілька перенесених поєдинків, після яких стануть відомі імена чемпіона та призерів змагань.

У п’ятницю, 13 листопада, відбулися матчі 11-го туру. На жаль, у запланований термін провели тільки два із чотирьох поєдинків: «Вільхівці» – «Севлюш» (Виноградів) та «Бужора» (Іршава) – «Ф.Медвідя» (Н.Давидково). Матчі між «Середнім» та «Карпатами» (Рахів) і «Поляною» та «Хустом» перенесли.

«Вільхівці» – «Севлюш» (Виноградів) – 3:1

Активніше гру розпочали виноградівці, проте першими забили вільхівчани. До того ж двічі.  На 32-й хв. господарі заробили право на 11-метровий удар, який удалося реалізувати В’ячеславу Пінковському. Минуло всього чотири хвилини, і Василь Козар був змушений удруге виймати м’яч із сітки власних воріт. Цього разу відзначився Юрій Мушка.

На початку другого тайму «Севлюш» створив кілька небезпечних моментів, проте скористатися бодай одним із них колектив Миколи Гібалюка не зміг. Натомість «Вільхівці» перший же гольовий момент після перерви реалізували. Автором результативного удару став Олександр Грицькевич. Наприкінці поєдинку чинний чемпіон області один м’яч таки відіграв (голом з пенальті відзначився Михайло Чедрик), але на більше гості не спромоглися. Фінальний свисток зафіксував переконливу перемогу «Вільхівців» з рахунком 3:1.

«Бужора» (Іршава) – «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – 2:1

Обидва колективи ведуть боротьбу за високі місця, тож у кожному поєдинку намагаються брати якомога більше очок. Цей матч винятком не став: команди докладали максимум зусиль, щоб здобути прийнятний для себе результат.

Якщо в першій половині зустрічі гольових атак зафіксовано не було, то після перерви відбулось одразу три взяття воріт. Що цікаво, усі вони припали на завершальні 15 хвилин поєдинку.

Протягом чотирьох хвилин, у період із 75-ї до 79-ї, господарі поля забили двічі. Спочатку результативного удару завдав Сергій Яцкулинець, а згодом своє ім’я до графи «забиті м’ячі» записав Мирослав Мудра. За 7 хвилин до завершення основного часу зустрічі гості один м’яч відіграли (гол в активі Михайла Лозинця) і повернули інтригу.  Іршавський ФК, який є головним претендентом на титул, не мав права упустити перемогу. Господарі поля в завершальній фазі гри зуміли зберегти свої ворота неушкодженими і здобули важливі три очки.

Наразі «Бужора» випереджає найближчого переслідувача на 7 пунктів, однак у хустян матч у запасі. Усе вирішуватиметься в завершальних турах.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини