29367
20:09 5.122020

4 команди з волонтерів, воїнів та футболістів зіграли перший міні турнір з футболу на Ужгородщині. ВІДЕО

Спорт 3291

Перший міні турнір з футболу серед волонтерів, воїнів АТО та ООС, а також футболістів провели в селі Минай Ужгородського району. Участь у ньому брали чотири команди – волонтери, учасники бойових дій та футболісти. Присвятили турнір до Дня волонтера та Дня Збройних Сил України, які відзначають 5 і 6 грудня.

У команді учасників бойових дій грав Євген Гецянин: “Коли ми там були (на Сході країни, — ред.), нас підтримували волонтери, сьогодні саме той день, коли потрібно підтримати їх. Я вважаю, що це мій обов’язок — прийти разом з ними пограти в футбол, поспілкуватися, повеселитися”.

У команді волонтерів грала Раяна Філоненко. Каже: любить бігати: “Ну й треба було комусь від волонтерів взяти участь, а щоб було незвично, то взяли жінку. Не обов’язково ж чоловікам тільки грати”.

За словами співорганізатора Романа Богуславського, міні турнір з футболу складався з двох частин:

“Два визначні дні – День волонтера й День Збройних Сил України, ми їх вирішили поєднати в один турнір, тому що ці люди мають одну життєву мету. Запланована спортивна частина, паралельно буде частина, у яку входить готування бограча й приготування інших справ. Після того, як ми закінчимо спортивну частину, ми сядемо й в нашому сімейному колі будемо святкувати ці дві дати».

Тривав мінітурнір з футболу один день.

Зоряна ПОПОВИЧ, Суспільне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах