29561
15:42 26.122020

На зимову перерву ужгородські «Карпати» йдуть другими

Спорт 5669

Жіноча команда ужгородських «Карпат» на переможній ноті завершила 2020 рік. У сьомому турі української Суперліги наші гандболістки здолали київський «ТНУ-ДЮСШ-21».

Столичний ГК, який перебуває на крайній сходинці турнірної таблиці, не зумів скласти серйозну конкуренцію претенденту на медалі. Господарки майданчика за багатьма показниками переважали гостей і впевнено здобули максимальний результат.

Перша гра. «Карпати» – «ТНУ-ДЮСШ-21» – 41:21

Одну хвилину – саме стільки «ТНУ-ДЮСШ-21» лідирував у матчі. Колектив Ігоря Аврамова першим відкрив рахунок, однак відразу ж пропустив три м’ячі у відповідь і більше не виходив уперед. Наші гандболістки відчутно переважали суперниць і впевнено наближалися до перемоги. Вже за підсумками 30-ти зіграних хвилин гандикап «Карпат» сягнув шести м’ячів (17:11).

На досягнутому бронзовий призер не зупинився і після перерви продовжив атакувати ворота гостей. У підсумку поєдинок завершився розгромною перемогою закарпаток з рахунком – 41:21.

Точними кидками у складі нашої команди відзначилися Яна Готра (9), Каріна Байрак (8), Каріна Колодюк (7), Аліса Петрів (6), Анастасія Полєтаєва (4), Ольга Макаренко (3), Вероніка Фучко (2), Каріна Соскида (1) та Христина Сендрей (1).

Друга гра. «Карпати» – «ТНУ-ДЮСШ-21» – 40:29

У суботньому матчі закарпатські гандболістки закинули майже стільки м’ячів, як і в п’ятничному, але крім цього не реалізували купу 100-відсоткових моментів. «Карпатівки» близько десяти разів влучали у каркас воріт і стільки ж хибили з вигідних ударних позицій. Однак і цього вистачило, аби задовго до фінальної сирени забезпечити собі переможний результат.

«ТНУ-ДЮСШ-21» не зумів здійснити сенсацію і зазнав дев’ятої поразки у десяти матчах. Цього разу був зафіксований рахунок – 40:29.

Закинутими м’ячами у складі закарпатського ГК відзначилися Каріна Колодюк (11), Яна Готра (9), Каріна Байрак (5), Каріна Соскида (4), Анастасія Полєтаєва (4), Аліса Петрів (3), Христина Сендрей (2), Ольга Макаренко (1) та Вероніка Фучко (1). Вагомий внесок у звитягу своєї команди також зробила Єлизавета Воронько, яка зуміла здійснити кілька ефектних сейвів.

У паралельних матчах 7-го туру львівська «Галичанка» на виїзді обіграла херсонську «Дніпрянку» (23:42; 20:32), а миколаївський «Реал» у столиці України переміг збірну команду Києва (22:28; 18:32).

Завдяки двом перемогам над «ТНУ-ДЮСШ-21» та осічкам «Дніпрянки», ужгородські «Карпати» зуміли піднятися на другу сходинку турнірної таблиці.

Наступні матчі команда Віктора Чернова зіграє наприкінці січня. У Львові закарпатська команда протистоятиме лідеру української Суперліги – львівській «Галичанці».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини