29604
15:03 29.122020

Зимовий Кубок Берегівщини вибороли футболісти Запсоні

Спорт 2656

У завершальній зустрічі силами помірялися ФК “Запсонь” та ФК ”Кідьош”. На шляху до заключного матчу перші у півфіналі досить легко здолали команду Вилока – 7:1, а от сільські спортсмени Кідьоша вирвали перемогу лише на останніх хвилинах зустрічі з великоберезьким “Талісманом” – 2:1.

Фінал проходив на берегівському стадіоні “Дружба” за суворого дотримання вимог карантину. Запсоньці вийшли вперед уже на 8-ій хвилині, коли Шандор Мішак майстерно реалізував пенальті – 1:0. Через чверть години вони ж скористалися провалом у захисті суперника і Гергель Давід подвоює рахунок – 2:0. На 35-ій хвилині помиляється кіпер “Кідьоша” досвідчений Річард Бейреш і шкіряний після пострілу з гострого кута Давіда Баркасі опиняється в сітці – 3:0.

У другій половині гри футболісти “Кідьоша” докладали максимум зусиль, аби хоча б скоротити розрив у результаті. Але удари Дьєрдя Пийтера та Міклоша Надя не досягають цілі: їх парирує страж воріт “Запсоні” Андраш Товт. І тут вкотре спрацьовує старе правило – “Не забиваєш ти, забивають тобі”: Шандор Мішак і Давід Баркасі оформлюють дубль. В підсумку 5:0 на користь запсоньців.

“Перемога в Зимовому Кубку дещо компенсувала гіркоту від досить слабких виступів у районному чемпіонаті,- поділився з Голосом Карпат президент клубу Ференц Буда.- Останнє можемо пояснити відсутністю на багатьох матчах основних гравців команди, які паралельно виступають за кордоном. Сподіваюсь, що здобуття Кубку послужить хорошою мотивацією для подальших успішних поєдинків”.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах