29844
15:55 2.022021

«Минай» провів серію товариських поєдинків

Спорт 4056

Головна футбольна команда Закарпаття продовжує готуватися до відновлення УПЛ сезону 2020/21. На футбольних полях Туреччини колектив Василя Кобіна протягом чотирьох днів зіграв три матчі.

28 січня закарпатська команда зустрічалася із сербським «Радом». Це був перший повноцінний спаринг «Минаю» на тренувальному зборі в Туреччині. Поєдинок вийшов результативним і завершився з рахунком 1:2 на користь команди з Белграда. Єдиний гол у складі нашої команди забив Антон Шиндер (19-й номер «Минаю» реалізував 11-метровий удар).

Наступного дня, 29 січня, представники Срібної Землі протистояли добре знайомому донецькому «Олімпіку». У нинішньому сезоні ці команди вже зустрічалися між собою: у рамках 3-го туру УПЛ донеччани обіграли минайців з рахунком 3:0. А от у спарингу була зовсім інша гра: команди діяли на рівних і в підсумку розписали мирову, обмінявшись точними ударами в першій половині зустрічі. Свій дебютний гол у футболці «Минаю» забив новачок – нігерієць Угечукву Огбонная. Відзначимо, що в закарпатців була нагода вирвати перемогу, та Антон Шиндер не зумів реалізувати пенальті.

Опісля «Минай» провів поєдинок з віцечемпіоном Словенії – ФК «Марібор». Гра, яка відбулася 31 січня, проходила за переваги суперника й завершилася переконливою перемогою словенців з рахунком 0:3. Щодо закарпатців, то в них було декілька нагод для взяття воріт, але реалізувати бодай одну з них не вдалося.

Зазначимо, що на другому тренувальному зборі минайці повинні провести ще три товариські поєдинки. Спочатку наші хлопці зіграють з «Дрітою» (Г’їлані, Косово) та «Македонією ГП» (Скоп’є, Північна Македонія), а потім зустрінуться з рівненським «Вересом». Опісля команда повернеться до України, де відбудеться заключний етап підготовки до другого кола УПЛ, яке розпочнеться 13 лютого.

До слова, минулого тижня закарпатський клуб підписав ще двох футболістів. Це, зокрема, колишній гравець київського «Динамо» та «Арсеналу» Данило Карась. 24-річний футболіст за позицією є правим захисником, але за необхідності може зіграти й центрального. Останнім клубом Данила був «Гірник-Спорт», що виступає в Першій лізі України. До команди приєднався також 20-річний півзахисник Орест Панчишин, який раніше грав за львівські «Карпати».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах