29986
15:19 10.022021

Головний тренер ФК «Минай» Василь Кобін: «Команда в Туреччині виконала те, що ми запланували»

Спорт 2045

Коуч «Минаю» розповів клубній пресслужбі про підсумки зборів у Туреччині та про підготовку до першого матчу другого кола в УПЛ.

«Зборами цілком задоволений. Команда виконала весь обсяг роботи, який ми запланували. Зіграли багато матчів різними складами, використали при цьому різні тактичні схеми. Міняли гравців на різних позиціях, дивилася як вони виглядають. Тепер головне – підійти до офіційної гри у хорошій формі.

Ми, звісно, заздалегідь запланували приїхати в Ужгород раніше, щоб хлопці адаптувалися до нинішньої погоди. Зрештою, в Туреччині плюс 20 тепла, а вдома зовсім не так, тому треба звикати.

Товариські матчі? У нас були свої цілі. Ми ж їхали туди не вигравати збори, а готуватися до офіційних ігор. Звісно, хотілося і результат, але на першому місці були дії гравців та як вони себе покажуть на тій чи іншій позиції.

Гра з «Львовом» буде за 6 очків. Все буде залежати від дій на футбольному полі, як хлопці виконають тренерські настанови. Найголовніше – бути уважним при контратаках «Львова» і при виконанні їх стандартів. Треба бути до них готовим», – розповів Василь Кобін.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах