29989
11:49 11.022021

Гравець ФК «Минай» Артем Мілевський: «Попереду відповідальна частина чемпіонату»

Спорт 2123

Форвард «Минаю» Артем Мілевський розповів клубній пресслужбі про свої враження від двох підготовчих зборів команди, своєї нової команди та зізнався, коли нарешті зможе погуляти Ужгородом.

Ось що він розповів:

«Мені сподобалося як ми провели збір. Так, були спочатку дощі в Туреччині, які заважали нормально готуватися, але загалом все нормально. Було багато тренувань, спарингів. Тренера давали нам великі навантаження, тому довелося трохи важкувато. На фоні втоми грали товариські матчі. Наприклад, в день гри у нас ще перед цим була двогодинне тренування. І не завжди у нас вистачало сил, емоцій аби показати хороший результат в матчах. Але з кожним днем все додавали і додавали. Тож, у гарному настрої готуємося до старту. Попереду дуже відповідальна частина сезону для нас.

Кожен спаринг в Туреччині ми грали у різному складі, використовували різні тактичні схеми. Були різні варіанти складів, тактик. Тепер маємо багато різних заготовок, будемо втілювати в життя їх.

Де буду приносити більше користі? У нас хороший діалог з тренером – де буду краще потрібен, там і зіграю.

У нас хороша атмосфера в команді – всі дружні, всі спілкуємося. І не залежно кому скільки років і у кого який досвід. Сподіваємося, що покажемо себе на футбольному полі.

Як мені Ужгород? Та все ніяк не можу знайти час прогулятися містом. Все постійно якійсь справи, збори. Тому поки весь час тут – це готель та тренування».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах