30115
11:20 18.022021

Гравець ФК «Ужгород» Віктор Ряшко: «Виконуємо всю роботу, що тренерський штаб запланував»

Спорт 2629

Півзахисник ужгородського ФК Віктор Ряшко розповів клубній пресслужбі про підготовку до другого кола змагань, завдання на сезон та суперників.

Команда проводить тренувальний збір в Ужгороді. Що для тебе найважче під час зимової підготовки?

Ми з нетерпінням чекали відновлення тренувань початку зборів, адже після першого кола була досить велика пауза. Ми дуже скучили за тренуваннями. Зазвичай, перші 10-14 днів найважчі, адже потрібно закласти хороший фундамент, а це завжди бігова робота, тренажерний зал і плюс аеробіка. Все це в дворазовому режимі тренувань щодня, тому важко входити, але все це потрібно. Всі у команді працюють з хорошим настроєм. У нас чудовий мікроклімат. Виконуємо всю роботу, що тренерський штаб запланував, всі віддаються на тренуваннях на 100%.

Команда провела три спаринг-матчі. Що скажеш про гру команди?

Завжди перші ігри на зборах проходять під навантаженнями. Тренери дають всім зіграти рівномірно, щоб подивитися, хто в яких кондиціях перебуває. Пробуємо награвати різні схеми, які відпрацьовуємо на тренуваннях. Контрольні ігри це завжди можливість випробувати різні ігрові схеми, взаємодії на полі. Вважаю, що ми провели ці ігри на хорошому рівні, показували хорошу гру.

Що скажеш про завдання на сезон підвищитися у класі? Які клуби вважаєш головними конкурентами у боротьбі за вихід у Першу лігу?

Звісно, не секрет, що команда б хотіла підвищитися у класі, маємо хороші для цього шанси. Потрібно добре підготовитися до сезону, а вже у кожному матчі грати виключно на перемогу. Докладемо максимум зусиль задля цього, адже як для гравця і загалом для команди хочеться прогресувати і вийти на кращий рівень. Щодо конкурентів, то тут їх багато, не можу виділити одного, адже вся перша п’ятірка турнірної таблиці прагне підвищитись у класі. Тому не дивимось на інших і будемо викладатись на всі 100% в кожному поєдинку, щоб вибороти цю путівку для нашої команди.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах