30151
12:16 22.022021

В Іршаві проведуть перший у місті напівмарафон

Спорт 3574

Перший в Іршавському районі офіційний напівмарафон запланований до проведення 28 березня.

Наприкінці березня в Іршаві проведуть перший у місті напівмарафон

У рамках спортивного свята планується також забіг на дистанцію 10 км, дитячі забіги на 200/400 м та благодійний забіг на 1 км. Маршрут основної дистанції проходитиме центральними вулицями Іршави та околицями міста, повідомляють орагнізатори заходу.

Іршавщина розташована у центрі Закарпаття, знаходиться на межі низинної та гірської частини регіону. Це дозволяє обирати маршрути для пробіжок та тренувань на будь-який смак: від рівнинних – для людей з абсолютно різним рівнем підготовки, до складніших трейлових забігів по передгір’ї та гірській місцевості. Регіон приваблює також поціновувачів пішого туризму з усіх куточків країни, адже тут знаходиться Національний природний парк «Зачарований Край», де розташовані унікальні локації Смерековий Камінь, урочище Чорне Багно. Туристичні треки до полонини Кук та Боржавського хребта також беруть свій початок з Іршавсього району.

Спортивні традиції району відомі далеко за його межами. Саме з Іршавщини родом був славетний Іван Фірцак-Кротон, найсильніша людина XX століття.

Що стосується бігу, то популярність цього виду спорту у районі набирає оберти. Саме з метою об’єднання усіх небайдужих до цієї спортивної дисципліни і було створено біговий клуб Ir-Run, що поєднав як аматорів, так і професійних спортсменів.

Зареєструватися для участі в забігу можназа посиланням

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах