30204
11:25 25.022021

Закарпатські гандболістки протистоятимуть збірній команді Києва

Спорт 1821

26–27 лютого відбудуться поєдинки 10-го туру жіночої Суперліги України з гандболу серед жіночих команд сезону 2020/21.

Ужгородські «Карпати» ведуть боротьбу за медалі, тож у кожному матчі викладаються на максимум і намагаються взяти якомога більше очок. Поєдинки 10-го туру винятком не стануть. Колектив Віктора Чернова відправився до столиці України за чотирма очками, які при певних обставинах можуть гарантувати команді потрапляння до верхньої трійки за підсумками першого етапу чемпіонату.

Закарпатський ГК наразі посідає третю сходинку турнірної таблиці (в активі нашої команди 19 очок). Ідентичні показники також має миколаївський «Реал» (колектив Наталії Пархоменко розташувався позаду закарпаток). Другою наразі йде херсонська «Дніпрянка», якій удалося набрати 22 очки. Однак варто зазначити, що херсонки зіграли на дві гри більше, ніж їхні найближчі переслідувачі.

Зазначимо, що перший поєдинок між збірною командою Києва та «Карпатами» відбудеться завтра, 26 лютого, і розпочнеться о 14.00. Повторна зустріч цих команд запланована на суботу, 27 лютого (стартовий свисток пролунає о 12-й годині).

У паралельних матчах 10-го туру миколаївський «Реал» на своєму майданчику поміряється силами з херсонською «Дніпрянкою», а львівська «Галичанка» у рідних стінах зустрінеться з київським «ТНУ-ДЮСШ-21».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах