30393
11:40 12.032021

ФК «Ужгород» зіграв унічию з представником Першої ліги України

Спорт 1874

У середу, 10 березня, на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» відбувся товариський поєдинок між четвертою командою Другої ліги України (ФК «Ужгород») та одинадцятою – Першої ліги України (ФК «Нива» Тернопіль).

Гра вийшла видовищною та результативною. Вже на старті поєдинку команди обмінялися результативними ударами: у складі «Ниви» голом відзначився Тарас Мороз (3 хв.), а за ужгородців забив Олег Вишневський (6 хв.).

На 35-й хв. автор першого результативного пострілу у складі господарів оформив дубль, однак тривалий час втримувати лідерство команда Володимира Васютика не змогла. За кілька миттєвостей Максим Проців установив на табло паритет (2:2).

Попри те, що у першій 45-хвилинці було забито одразу чотири м’ячі, після перерви арбітр не зафіксував жодного взяття воріт, хоч гольові нагоди і виникали доволі часто.

У підсумку товариське протистояння завершилося результативною нічиєю 2:2. Нагадаємо, що це була друга зустріч ужгородців та тернополян цієї весни. 6 березня «Нива» обіграла «Ужгород» з рахунком 1:2. Та гра відбувалася на стадіоні «Авангард».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах