30479
15:16 23.032021

Зимова першість Закарпаття: розпочався раунд плей-оф

Спорт 5144

20–21 березня відбулися поєдинки 1/8 фіналу Зимової першості області з футболу 2021.

На цій стадії змагань були зафіксовані як розгромні перемоги, так і звитяги з мінімальною перевагою. Більшість матчів вийшли багатими на забиті м’ячі, а середня результативність становила 4,5 гола за гру.

Найупевненіше 1/8 фіналу подолав виноградівський «Севлюш», на шляху якого стояв «Минай» U-17. Бронзовий призер Вищої ліги Закарпаття продемонстрував високу результативність і здобув розгромну перемогу з двозначним рахунком – 10:0.

Доволі легко цей раунд дався також «Медеї» (Оноківська ОТГ) та МФА «Мункач» U-17 (Мукачево), які з однаковим рахунком 4:1 обіграли «Локомотив-Чоп» та «Карпати» (Рахів) відповідно.

Путівку до наступного етапу змагань виборов ще один представник міста над Латорицею – МФА «Мункач», котрий забив три «сухі» голи у ворота чинного чемпіона Закарпаття – іршавської «Бужори».

Одним із найвидовищніших протистоянь 1/8 фіналу була зустріч «Тернова» та «Колоса» (Іванівці). Обидва колективи продемонстрували атакуючий футбол і забили на двох 8 голів. З рахунком 5:3 перемогу святкувало «Терново».

Були також футбольні двобої, в яких інтрига зберігалася зі стартового до фінального свистка, а долю зустрічей вирішили поодинокі моменти. До таких протистоянь можна віднести матчі «Вільхівці» – «Боржавське» (2:1), «Зірка-SPAR» Лінці – МФА «Мункач» U-16 Мукачево (1:0) та «Хуст» – «Іза» (1:0).

Отож до 1/4 фіналу пробилися «Севлюш» (Виноградів), «Медея» (Оноківська ОТГ), МФА «Мункач» (Мукачево), МФА «Мункач» U-17 (Мукачево), «Терново», «Вільхівці», «Зірка-SPAR» (Лінці) та «Хуст».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах