30636
12:42 9.042021

Ужгородські футболісти протистоятимуть чернівчанам

Спорт 3597

Сьогодні, 9 квітня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 16-го туру Другої ліги України з футболу між ФК «Ужгород» та ФК «Буковина» (Чернівці).

Представники Срібної землі у сезоні 2020/21демонструють хороші результатами і є одними з головних претендентів на медалі. Наразі колектив Володимира Васютика йде на другому місці, відстаючи від лідера чемпіонату (вишгородського «Діназа») на один заліковий пункт. Позитивний результат у сьогоднішньому матчі дозволить нашій команді одноосібно очолити турнірну таблицю. Інший результат, окрім перемоги, в стані закарпатської команди не розглядають. Наші футболісти виходитимуть на поле тільки за перемогою.

Щодо суперника, то він перебуває в середині турнірної таблиці. Чернівецький ФК у 14 іграх здобув 5 перемог та 4 нічиї, що дозволило розміститися на сьомому місці.

Якщо заглянути в статистику очних зустрічей, то тут абсолютна перевага закарпатців. Команди зустрічалися між собою чотири рази і в усіх випадках перемогу святкували ужгородці (загальний рахунок – 7:1).

Сподіватимемося, що «Ужгород» зуміє підтвердити статус фаворита і здобуде чергову перемогу, яка наблизить нашу команду до виконання основного завдання на сезон – підвищитися у класі.

Стартовий свисток на ужгородському стадіоні «Авангард» пролунає о 17.00. Однак зауважимо, що через карантинні обмеження поєдинок відбуватиметься без уболівальників.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах