30714
11:40 16.042021

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик: «Те, що ми не пропустили – дуже тішить»

Спорт 2416

Коуч закарпатської команди прокоментував поєдинок «Ужгород» – «Чайка». Матч 17-го туру Другої ліги України завершився впевненою перемогою ужгородської команди з рахунком 3:0.

«План на гру вдавався. Можливо, були моменти, коли на завершальній стадії треба було зіграти краще. Щось не виходило. Але, загалом, те що ми домовлялися, хлопці виконали. Рахунок у першому таймі став комфортним. Звісно, 2:0 – це ще не той результат, який можна вважати, що гра зроблена. Але коли стало вже 3:0, то хотілося зіграти у футбол «для глядача». Не все виходило в нас при завершенні. Десь, можливо, підсвідомо футболісти себе берегли. Наступній матчі у нас теж дуже важливі», – сказав наставник.

«Команда «Чайка» – міцний середнячок Другої ліги. Будь-який клуб може принести сюрприз. «Чайка» дуже організована в обороні, ми вивчали їхню гру. І знайшли ті моменти, за рахунок яких змогли виграти. Вони билися до кінця. Хотіли вирівняти хід гри. Але ми не могли їм це дозволити», – розповів Володимир Васютик.

Щодо воротарської заміни (замість Михайла Готри у старті вийшов Валерій Восконян), тренер повідомив, що обидва голкіпери одного рівня. «Валерій Восконян – досвідчений воротар. І звісно, у нас попереду ще є важливі матчі. Ми маємо розуміти на що можемо розраховувати. Михайло Готра провів дуже багато ігор, в тому числі й на зборах. В нього практично не було відпочинку. І десь такий психологічний момент був: відчувалося, що він може зірватись. Потрібно було дати паузу. Вона піде йому на користь. А Валерій Восконян гідно зіграв. Оскільки він перейшов до нашої команди уже під час другого кола. Тепер ми маємо повну картинку для себе. Те, що ми не пропустили – дуже тішить. Тому що в останніх трьох матчах ми пропустили 5 м’ячів», – цитує тренера офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах