30775
14:54 20.042021

ФК «Ужгород» перервав безпрограшну серію

Спорт 2290

19 квітня у Вінниці відбувся поєдинок 18-го туру Другої ліги України з футболу, в якому місцева «Нива» приймала «Ужгород».

Фото: ФК «Нива» (Вінниця)

Середняк третього за силою футбольного дивізіону України на високому рівні провів цей поєдинок і розгромив одного з фаворитів групи А – ФК «Ужгород». Зазначимо, що напередодні цього матчу в колективу з обласного центру Закарпаття була діюча безпрограшна серія, яка налічувала 8 ігор.

Господарі поля активно ввійшли в гру і вже на 6-й хв. повели в рахунку: подача з кутового завершилася результативним ударом головою у виконанні Вадима Хохлова. Минуло всього 9 хвилин, і лідер групи А був змушений удруге виймати м’яч із сітки воріт. Цього разу результативним ударом відзначився Едуард Сербул.

Початок другого тайму, як власне і першого, був за «Нивою». Перспективна атака вінничан на 46-й хв. завершилася точним ударом Ігоря Маляренка. А на 70-й хв. граючий президент вінницького ФК Артур Загорулько зробив рахунок непристойним – 4:0.

Через хвилину ужгородці зусиллями Юрія Чонки забили один м’яч у відповідь, та на більше гостей не вистачило. Гра завершилася впевненою перемогою господарів з рахунком 4:1.

Невдача в протистоянні з «Нивою» відкинула ужгородську команду на третю сходинку турнірної таблиці. Однак зауважимо, що в хмельницького «Поділля» та галицьких «Карпат», які розташувалися на першій та другій сходинках відповідно, ідентична кількість очок з «Ужгород». У всіх трьох ФК по 38 пунктів, але в «Поділля» на один зіграний матч менше.

Саме з хмельничанами закарпатці зустрінуться в наступному, 19-му, турі. Гра відбудеться 26 квітня на ужгородському стадіоні «Авангард» (початок о 17.00).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини