30811
11:01 23.042021

Закарпатські спортсмени змагалися у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування рогейн

Спорт 3848

На початку квітня команда Закарпатської області взяла участь у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування рогейн (6 годин) серед дорослих, молоді та юніорів, який проходив у селі Вакуленці що на Полтащині.

Участь у чемпіонаті взяли близько 200 спортсменів з 16 областей України та м. Київ. Закарпатську область на звітних змаганнях представляли шестеро спортсменів КОДЮСШ «Спартак» (тренер Фечо Г.Ю.). У загальнокомандному заліку представники Срібної землі зайняли 8-му сходинку.

В юніорському класі до 20 років, серед змішаних команд перше місце здобули Василина Андрій студент УжНУ факультет «Здоров’я людини», та Олексій Євгенія студентка УТЕФК КНТЕУ обоє майстри спорту України зі спортивного орієнтування.

Також гідні результати серед молоді до 23 років показали, кандидат в майстри спорту Олександр Желізняк, студент Ужгородського національного університету, факультет «Здоров’я людини», Самойлова Олександра та Пеприк Олег учень ужгородської ЗОШ №20  «Лідер» які здобули срібні нагороди чемпіонату.

Варто відзначити і їх тренера Георгія Феча, який в парі з дніпрянкою Анною Гуделайтес посіли другу сходинку у групі «Мікс Open» та третю у відкритому класі.

Триває підготовка до чемпіонату Європи, який відбудеться на початку вересня   в Єстонії а попереду ще відбори в Запоріжжі та Буковель.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах